Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כמה שנים טובות עברו מאז הפעם האחרונה בה חיפשתי ורכשתי רכב יד2, והנה אני שוב חוזר לעניינים.

-- אני לא נכנס עכשיו לסוג הרכב המבוקש וכו' כי זו לא מטרת הנושא, רק אומר שמדובר על רכבים בני 3-4 שנים --

והעניין הוא, שאני כבר לא רואה מודעות למכירת רכבים מפרטי:

באתר יד2 הרוב זה סוחרים (וכמעט לא ראיתי פרטיים שמפרסמים באיזור המרכז)

בקבוצות פייסבוק למיניהם יש בעיקר רכבים (יחסית) ישנים.

ואפילו ברחוב הישן והטוב, אני כבר לא רואה כמעט מודעות (שוב רק רכבים ישנים, ממש).

בקיצור, מה אני מפספס?

האם כולם עושים היום 'טרייד אין' והתשובה נמצאת במגרשי הרכב?..

פורסם

התחושה שלך נכונה, והיום השוק הרבה יותר מוטה סוחרים מבעבר.

יש לא מעט פרטיים שמפרסמים ביד 2, וגם בפייסבוק. אבל רוב השוק של כלי רכב בגיל שאתה מחפש הם בד"כ יוצאי ליסינג.

בטרייד-אין של יבואני הרכב ו/או אצל החברות העובדות איתם ( טריידמוביל, אוטודיל לדוגמא ) אפשר למצוא לא מעט רכבים שהיו אצל פרטיים.

יש כמובן גם את הלוח של הפורום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה גם תלוי מאוד בדגם שאתה מחפש. יש דגמים שהם לגמרי מוטי ליסינג ונמכרו מעט מאוד לידיים פרטיות, ולהיפך, יש דגמים שנמכרים לרוב לפרטיים ולא תמצא כמעט מליסינג.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

מהחוויה שלי, זה לא רק עניין של ליסינג. גם רכבים פרטיים לגמרי עוברים לרוב דרך סוחרים, אפילו לפעמים כשמדובר ברכב שעבר יותר מיד אחת, והוא כרגע בידיים פרטיות, יכול להיות שנמכר קודם דרך סוחר...

בדיוק יצאתי משיחה ארוכה עם מישהו בתחום הרכב שאמר לי שהכל היום כמעט רק במגרשים...

פורסם

זה מאשש את מה שחשבתי.. שכיום רוב הרכבים בני 3 שנים (נגיד ה"פופולארים" - משפחתיות וSUV) נמצאים במגרשים, ולו מהסיבה שמי שמוכר אותם בדר"כ משדרג לרכב חדש ועושה טרייד אין

פורסם

רוב רובם של מוכרי רכבי יד שנייה מעדיפים לעשות טרייד אין במקום הבלבול מוח של הקונים

שבחלקם הגדול סוחרים, גם במחיר הפסד של כמה אחוזים.

אני עכשיו בחיפוש רכב, חייב לומר שיש הרבה רכבי יד שנייה בשוק, הבעיה זה למצוא רכב שמור ביותר.

פגשתי כמה מוכרים וכולם מתלוננים שהראשונים שמגיעים לבדוק את הרכב,הם סוחרים (כמו שקרה לי אתמול)

כמובן במחיר שחיטה. (אז למה הם צריכים את כאבי הראש האלה)

אם אתה בכל זאת רוצה רכבי יד ראשונה שמורים, יש במגרשי היבואן רכבים באמת טובים

רק קח בחשבון שאצלם זה יהיה יקר יותר.

פורסם

לגמרי חולק על האמירה "הכל במגרשים/סוחרים/טרייד-אין" - ת-מיד יש אנשים שיודעים שעדיף להם למכור את הרכב שלהם ישירות, בייחוד אלה שיש בידיהם רכב טוב ומטופל.

כל מה שצריך זה לחפש מכוניות "עד יד 2", כשמתקשרים, לוודא ישר בהתחלה שמדברים עם הבעלים הרשום של הרכב ושהוא מחזיק את הרכב, נגיד, יותר משנה.

כמובן שצריך לוודא את הדברים כאשר מגיעים לראות את הרכב.

לקוח קנה בעזרתי סובארו פורסטר 2018 יד ראשונה כמו חדש - ישירות מהאדם שהוציא אותו מהחברה. נכון, אין הרבה כאלה, אבל בהחלט יש. צריך לחפש חכם ובסבלנות.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

דב - אנחנו לא מדברים על מקרים פרטיים, אלא על מגמות שוק. היום מאד קשה למכור מכוניות לבד בגלל עודף ההיצע, והסיבה שהלקוח הממוצע רוצה לקנות עם אחריות.

לכן הרבה מאד מוכרים/קונים מעדיפים את אופציה הטרייד גם אם היא עולה (הרבה) אלפי שקלים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
רוב רובם של מוכרי רכבי יד שנייה מעדיפים לעשות טרייד אין במקום הבלבול מוח של הקונים

שבחלקם הגדול סוחרים, גם במחיר הפסד של כמה אחוזים.

אני עכשיו בחיפוש רכב, חייב לומר שיש הרבה רכבי יד שנייה בשוק, הבעיה זה למצוא רכב שמור ביותר.

פגשתי כמה מוכרים וכולם מתלוננים שהראשונים שמגיעים לבדוק את הרכב,הם סוחרים (כמו שקרה לי אתמול)

כמובן במחיר שחיטה. (אז למה הם צריכים את כאבי הראש האלה)

אם אתה בכל זאת רוצה רכבי יד ראשונה שמורים, יש במגרשי היבואן רכבים באמת טובים

רק קח בחשבון שאצלם זה יהיה יקר יותר.

איזה מגרשים הם של היבואנים?

פורסם

טויוטה סלקט. (רוב הרכבים יד ראשונה פרטית/שמורים ביותר, אך נמכרים מעל המחירון)

לובינסקי טרייד. אוטו סנטר. (מקבוצת מאיר בע"מ) טרייד מוביל. כלמוביל טרייד ( כל מה שחיפשת מקבוצת יונדאי/מרצדס ולא מצאת -יש שם בערמות)

רשימה חלקית.

• תוכן חדש...