Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קולאוס בישראל. המחיר: 165,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאוד מעניין אותי לראות "איך" הקולאוס החדש. כמה הוא נוח, כמה הוא מרווח, ואיך מתנהג המנוע שלו, שייחודי לו בארץ מכל דגמי הקונצרן. אבל יותר מכל זה, הרבה יותר, פי כמה וכמה, מעניין אותי איך אף אחד, בשום שלב, לא העלה את הנקודה שעיטור הכרום הזה גורם לו להיראות כאילו הוא... קצת משקפופר?

רנו-קולאוס-2020-1.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

לא קיים דגם 7 מושבים?

מימדים מאוד גדולים לרכב 5 מושבים.

לא רואה סיכוי גדול להצלחה בארץ.

מנוע דיזל עדיין מרתיע לקוחות רבים.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הפוך, דווקא בשאר הדגמים הדיזלים מככבים. גם ב-3008.

לקוחות הקוליאוס הקודם קיבלו שיעור טוב בירידת ערך.

הרכב נדיר ושווה גרוש וחצי.

אני אישית הייתי שם את ה-165 אלף שלי במקום אחר. גם אם הרכב נהדר.

אולי בעוד כמה שנים כיד שנייה.

פורסם
לא קיים דגם 7 מושבים?

מימדים מאוד גדולים לרכב 5 מושבים.

לא רואה סיכוי גדול להצלחה בארץ.

מנוע דיזל עדיין מרתיע לקוחות רבים.

מצד אחד יש הגיון בדבריך.

מצד שני, תגיד את זה לכל רכב פרימיום עד לגודל של X5 פחות או יותר (עד הדור האחרון שהם כולם קיבלו אופציה ל-7 מקומות).

מצד שלישי, ראה אאוטלנדר 5 מול 7 מקומות.

מצד רביעי, יש להם את הגרנד סניק בשביל זה.

מצד חמישי... עזבו, אני אמשיך עם עצמי.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

בעוד 7 שנים שהוא יימכר במחירי ריצפה כיד 2 (המעט שיעלו על הכביש) נראה כאן כמה שרשורים:

"האם הניתן להוסיף ספסל בתא המטען של הקוליאוס להסב ל7 מקומות"

נראה כמו רכב שיימכר בכמויות זניחות ויעלם תוך שנה\שנתיים מאולם התצוגה של רנו (אלא אם יביאו אותו ב7 מקומות).

פורסם

1. אין שבע מושבים וזה כבר דגם מתיחת פנים כך שאין על מה לדבר.

2. מאזדה CX-5 היקר יותר לא נמכר? ספורטאז'? טוסון ... עם התמחור של הדגם, ומי יודע אולי גם 160000 בימי מבצע, הוא מול הסגמנט הנמוך יותר ולא ישירות מול קודיאק, לדוגמה. יש מספיק רוכשים שלא מעניין אותם 7 מושבים.

3. נכון, הסמל מלפנים הוא לא הכי נכון אבל העיצוב טוב, הגודל מרשים והמחיר נכון. נדמה לי שלדגם דווקא צפויה הצלחה - יחסית לרנו.

פורסם

כשמאזדה משווקים רכב פצפון (CX-30) במחיר גבוה יותר, אני לא מבין למה כולם מרימים גבה על ג'יפון 5 מקומות ב165 אל"ש. כפי שזה נראה שוק הג'יפונים די פורח, מה שכן אני מניח שהרכב ינגוס דווקא במכירות הקדג'אר כשלקוחות יראו בא.תצוגה שבהפרש קטן ניתן להשתדרג לרכב מרווח וייחודי יותר. מעניין לראות את הרכב במבחן השוואתי מול ה-3008, ספורטאג' דיזל וCX-5.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...