Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צפרא טבא.

כלשון הכותרת - מחפש איטליז - קצביה באיזור ר"ג - גבעתיים - רצוי מנסיונכם האישי.

כשר (חובה), נקי ומסודר וסחורה טרייה, אמין ואם אפשר - גם מחירים נוחים.

את "צארום" ו-"ר.א.א " - אני מכיר (אישית) - ניתן לחסוך ההמלצות עליהם (ומי שמתעקש עד מאוד - יוכל לקבל מידע בפרטי מדוע).

רוב תודות.

alfa 156 2.5.

פורסם

אין לי המלצה בשבילך, בטח לא באזור רמת גן גבעתיים.

מה שכן, אם מדובר רק על אנטריקוט- לשופרסל יש אנגוס טרי, 140 שח לקילו, הכי טוב שיצא לי לנסות.

ניסיתי הרבה איטליזים וקצביות באזור ראשון והסביבה ותמיד שופרסל ניצחו.

אני נוהג לעשות גם כנתחים שלמים, גם מעושנים וגם פרוסים.

מה גם שקצת קשה לי לסמוך על רמת הניקיון על כל הקצביות מיפו, אני מנסה להמנע מהן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ברמת גן יש ברחוב עוזיאל את לגזיאל שהוא ברמה גבוהה, אבל כרגע הוא משפץ את החנות אז הוא לא עובד. יש את קצביית מיכאל ברחוב קריניצי שהיא מצויינת, הייתי קונה אצלו הרבה עד שעברתי דירה וזה כבר לא בדרך שלי. יש גם את גילי כל בו בשר בשדרות ירושלים שהם סבבה לגמרי, אבל אל תתבלבל בטעות עם האיטליז הגדול שיש באותו רחוב, נקרא משהו שוק העוף והבשר, שם לא משהו.

בגבעתיים יש את אטליז גבעתיים ברחוב סירקין שהוא סבבה לגמרי במגוון ובאיכות אבל טיפה יקר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ברמת עמידר ברחוב אצ"ל 35 יש מקום מצויין שנקרא " בית הבשר של גמליאל ", נקי מאוד, סחורה טרייה ושירות מעולה (גם צוות גדול ).

בנווה יהושע גם קצביה נחמדה שעברה שיפוץ לאחרונה " טיב בשר" רח. כנרת 3.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

טיב בשר מוכר סחורה אכותית.

אב מחירים יחסית יקרים.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

ממליץ על בית הבשר של גמליאל - מנסיון אישי ברחוב האצ"ל ר"ג

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תוכן חדש...