Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הסיפור דיי ארוך אז אנסה כמה שיותר לקצר במילים ולהסביר את עצמי, כרגע יש לנו אוקטביה VRS 2019, אנחנו מתים על האוטו והוא משמש את אשתי 90% מהזמן ואותי רק בימיי שישי ושבת לצורך מסלול או טיול, אנחנו נוסעים כ 30 אלף קילומטר בשנה נסיעה משולבת, הקילומטרז' הגבוהה בשנה למרות שאשתי עובדת בעיר נוסע בעיקר מכל שבת שניה שאנחנו נוסעים לבקר את ההורים שלה בצפון שזה כ 180 קילומטר לכיוון ומהסופשים שאני נוסע לפצאל, עושה נס הרים או בכללי קצת נהנה מירידות סדום ערד.

הגענו למסקנה שזה לא כלכלי ונורא קשה לתחזק רכב כל כך יקר שישמש גם בתור רכב יום יומי וגם לרכב ספורטיבי למרות שנורא קשה לנו המחשבה של להחליף אותו כי התרגלנו לאיכות חומרים, נוחות וכוח, אבל הבלאי גדול מדי ויקר מדי, החלטנו לקנות ל BRZ שתשמש אותי רק בסופי שבוע כשאצא למסלול או לטייל, ולאשתי נקנה רכב שיהיה הרכב הפרקטי של המשפחה שיהיה לנו לכל השאר, אם זה הנסיעות לצפון כל שבת שניה עם הכלבים, או סתם לאשתי להסתובב בעיר.

אם נוריד את הנסיעות שלי למסלולים וטיולים מאמין שנעשה כ20 אלף קילומטר בשנה, חשוב לנו קודם כל רכב עד 30 אלף ש"ח +-, שיהיה חסכוני כי הVRS בעיר לא חסכונית בעליל, ושהיה כמה שיותר איכותי ונוח.

אנחנו צריכים מקום ל 2 כלבים גדולים מאחורה אז כל מיני לא באות בחשבון.

אשתי מאוד רוצה את הדייהטסו טריוס הג'יפון, 2010 שזה השנה האחרונה שלו כן נכנס לנו בתקציב אבל הרכב נראה לי דיי חלש ולא חסכוני כל כך אני צודק? גם האיכות חומרים נראת מזעזעת בתמונות, אני הצעתי קיה ריו 2015 אני מאמין אפשר בכיף להכניס בתקציב, מה דעתכם ?

אילו רכבים הייתם ממליצים לי לבדוק ?

תודה !

פורסם

אתה מקבל את הרכב שאתה רוצה, אבל לאישתך אתה מנסה לדחוף קיה ריו.

כבעלים לשעבר של טריוס מודל 2008, מדובר על רכב חביב בהחלט, גבוהה ולא בהכרח נוח, הרכב נוקשה בנסיעה אך לבת זוגתי שתחיה זה היה פשרה כיוון שהיא רצתה בזמנו רכב גבוהה.

עלות אחזקה זולה מאוד במידה ומצאת רכב שמור אשר טופל בזמן.

צריכת דלק של כ10 קמ"ל בנסיעה שכולה עירונית.

הרכב אכן אינו מטוס ועם גיר איטי של 4 הילוכים לא מדובר ברכב חורך אספלט אבל אינו מתקשה בנסיעה עירונית.

מזגן מעולה !, קחו בחשבון שהרכב די רועש.

לטעמי אחלה אופציה במיוחד עם כלבים גדולים בתנאי שתמצא רכב מטופל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...