Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי קיה פיקנטו 2014. עם הרכב קיבלתי חיישני רוורס. לאחרונה המערכת התחילה לזייף כאילו אני עומד להיכנס בקיר ולצפצף סתם. מבדיקה שערכתי אני חושב שמצאתי את החיישן התקול. אני רוצה לקנות אחד חדש אבל לא מצליח למצוא את הדגם עם החיבור שאני צריך (מצורפות תמונות), אשמח אם מישהו יודע איפה אני יכול להזמין.

תודה מראש,

Capture.PNG

Sensor-Universal-Car.jpg

פורסם

אני מניח שמדובר במערכת לא מקורית ולכן הכי נכון זה לפנות למתקיני אביזרים, כי בטוח יש להם חיישנים מכל הסוגים וגם ישנים ממערכות שהם פרקו שיוכלו למכור בזול.

אם ידוע מי התקין את החיישנים זה יהיה הכי פשוט לגשת לאותו מתקין או מישהו מטעמו, אם זה מתקין ראשי של היבואן.

פורסם

בפיאט 500 שלי גם יש מערכת חיישנים לא מקורית מהיבואן ו2 חיישנים התקלקלו כמו שתיארת (ב2 הזדמנויות נפרדות) זה גם עם תקע שמאפשר להחליף בקלות כמו בתמונה שצירפת.

אז בזמנו כשחפרתי מצאתי שמעבר לאלף מותגי מדבקה דומים בסוף זה חלק של valeo מקט 632106, היו מקטים קרובים (אני חושב שספרה אחרונה שונה) שבאו עם גימור שונה או מסגרת שונה. המסגרת אפשר להעביר מהחיישן הישן לחדש אז זה לא מהותי.

ב2 הפעמים הזמנתי את הרכיב באיביי בפחות מ50 שקל, (מלטביה, מכל המדינות), צבעתי לבד עם ספריי (בלי שום הכנה מיוחדת)

זה עובד מעולה כבר שנים.

Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...