Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

סוזוקי אלטו ללא טסט


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש לקנות אלטו וראיתי מודעה אלטו 2012 עם 118000 קמ יד שניה ידני. התקשרתי למוכר. מדובר ברכב ללא טסט שנה. הסיבה שהמוכר לא עשה טסט כי נוסע על רכב של אבא שלו וכבר לא משתמש באלטו. שבוע הבא הוא עושה לרכב קלאץ. מחיר מבוקש 8500 לפני מיקוח. שווה ללכת לראות את הרכב או להתרחק? אם כן מה כדאי לבדוק ברכב כזה לפני בדיקה?

פורסם

בס"ד

 

מדובר ברכב אמין מאוד מצד אחד, מצד שני, רכב כזה שגם כך הטסט שלו נמוך עומד שנה, הייתי בודק בשבע עיניים.

 

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

השוק מוצף באלטו, יש הרבה אקזמפלרים. למה דווקא ננעלת עליו? אני מניח שהק"מ והמחיר מפתים, ובכל זאת לא נראה לי אטרקטיבי, כי אין טסט שנה, וגם הרכב מוזנח ולא בשימוש, מי יודע איזה הפתעות תגלה שם. אגב, הוא ידני?

 

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אם מדובר על ידנית ההפרש ממה שראיתי ביד 2 לרכב שלך אחרי טסט ומצבר בערך 5 אלף שקל.

וזה בתנאי שלא צריך להחליף צמיגים. פחות אטרקטיבי.

אלטו אוטומטית וזה כבר יותר מעניין, מחיר ממוצע 20 אלף שקל כך שגם אחרי טסט,צמיגים, מצבר תישאר עם עודף, השאלה אם יש היסטורית טיפולים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זו ידנית כי רשום שצריך להחליף קלאץ'.

 

אין מה ללכת לראות. אתה לא יכול באופן חוקי לנהוג בה אפילו לסיבוב התרשמות, כנראה היא גם לא נוסעת כצו שצריך בגלל קלאץ' לא תקין.

 

אם אתה קונה אתה קודם כל מסתבך עם העברת בעלות שאי אפשר לבצע בנוהל הרגיל לרכב ללא טסט אלא רק במשרד הרישוי וגם זה לא תמיד עובד חלק, אחר זה משלם את אגרת הרישוי של השנה הקודמת (כי בטח הרישון לא הוקפא...) ואת האגרה של השנה הז, כבר 2000 ש"ח. אחרי זה מחליף מצבר, עושה טיפול והולך לטסט בתקווה שיעבור. ואם לא, מתחיל לתקן את הליקויים של הטסט.

 

 

פורסם

אם ככה אז בסדר, רק תבדוק את הרכב, יש היסטורית טיפולים?

תריץ חיפוש באתר הסליקה של חברות הביטוח.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לנו אלטו כבר 9 שנים.

ראשונה נקנתה חדשה ב 2010. טוטאל לוס... לאחריה קנינו נוספת משומשת מודל 2012

שתיהן ידניות.

רכב אמין לחלוטין.

למעט צורך בהחלפת בוכנות לתא מטען רק טיפולים תקופתיים.

אציין שהרכב שלנו נוסע 5000-7000 בשנה. הכל בעיר

רכב פונקציונלי ופשוט. קטן, עמיד, אמין וזול להחזקה.

אפס אבזור.

לא צפוף לנהג. אני 1.90

 

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

×
×
  • תוכן חדש...