Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי סובארו אימפרזה עם נורה ראשית הלוגן H1, (הספק 55W), הנורה הימנית נשרפה, שאר הנורות (נורה ראשית שמאלית, נורות חניה, ונורות של אור גבוה) עבדו כולם.

החלפתי את הנורה הימנית השרופה, וזה גרם שכשאדליק את האור הרגיל, הנורה החדשה עובדת בעוצמה מאוד חלשה, וגם 2 הנורות של האור הגבוה, עובדות בעוצמה חלשה. וכשאני מדליק גם את האור הגבוה, הנורה הרגילה החדשה ו2 הנורות של האור הגבוה כלל לא עובדות.

בקיצור, נראה שיש איזשהו קצר חשמלי: כשאני מוציא את הנורה החדשה, הצד השמאלי תקין לגמרי, (אור חניה נדלק כשמדליקים אותו, אור רגיל נוסף אליו כשמדליקים, ואור גבוה נוסף כשמדליקים). והצד הימני, נורת החניה תקינה לגמרי, הנורה הראשית נשרפה, והאור הגבוה לא עובד כעת (אפילו שהנורה נראית ממש לא שרופה), וכשאני שם את הנורה החדשה, היא והאור הגבוה שלידה וגם האור הגבוה שבצד השמאלי, עובדות על אור עמום, (וכשאני מדליק את האור הגבוה, אז כולם נכבים חוץ מהראשית התקינה שבצד השמאלי).

סליחה על האריכות, לא יודע איזה מידע יהיה חשוב לאנשי המקצוע..

אודה מאוד על קבלת עצה!!!

פורסם

בס"ד

יכולה להיות בעיה, או בחיבור בפנס או בפלג.

לעיתים נוצרת התכה באחד מהם ומכאן הבעיה, תעבור וויזואלית על שתיהם ותראה עם יש סדקים או סימנים להתכה או כל דבר לא רגיל.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

בס"ד

אין שום בעיה.., הפלג, זו רתמת חוטים שמתחברת לפנס מאחורה.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...