Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוב אנשים רגילים לא ראו צילינדרים של מנוע בפעולה כיוון שכשהוא מחובר לרכב הוא בד"כ עם ראש מנוע עליו.

אז למי שלא ראה ומעוניין לראות, הנה הסרטתי את פנים המנוע זז אחרי שהורדתי את הראש מנוע. ואפשר לראות בבירור את היחס בין סיבובי המנוע לכביש. הנה זה בהילוך חמישי, http://www40.brinkster.com/yosefb/fifth.wmv

והנה בהילוך ראשון:http://www40.brinkster.com/yosefb/first.wmv

זה לא על מדרכה, כך מרוצף הרחוב שלנו, אפשר גם לראות בקטע הסיום הזה:http://www40.brinkster.com/yosefb/goobuy.wmv

פורסם

נ.ב.

אפשר גם לראות את הלא יודע איך קוראים להם, עולים ויורדים לתיזמון השסתומים ביחס של סיבוב אחד לכל שני סיבובי מנוע- ארבע פעימות.

אז למדתי הרבה מהפירוק, הא?

פורסם

תודה רבה על ההעשרה יוסי!

מדהים ומרתק (לאחד שאכן לא ראה דבר שכזה מימיו).

הסרטונים אכן עובדים, אך לא בלחיצה על הקישור, אלא בקליק ימני ו'save as' (שמירה כ).

ניתן להבחין בתזמון השסתומים - מאוד ממחיש לגבי הפעולה.

אגב, באיזה רכב ומנוע מדובר? (סליחה שאני לא מעודכן)

בתודה ובברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

הקובץ מאוכסן בכתובת שבלינק, ומקליקים על זה עם הלחצן הרגיל, והמחשב פותח אוטומטית עם תוכנת צפיה.

אז אולי זה ככה רק בXP או XP PRO שיש לי, אבל בלחצן ימני ושמירה כמו שהוא אמר זה אמור לעבוד מן הסתם.

כדי שאוכל לנסות לשפר אבקש שיסופר לי מי שיכול, מה מופיע כן!

תודה.

אגב, באיזה רכב ומנוע מדובר? (סליחה שאני לא מעודכן)

סקודה 94 שהלך לה ראש מנוע. יתכן שחדי עין יוכלו לראות את סימני מעבר המים! עוד דבר שהיה מעניין לי ואחד הסיבות שהסרטתי לכולם!
פורסם
יוסי

סרטים מדהימים... אבל האתגר לפרק קרטר ולצלם מלמטה (סגירת מעגל)

תודה..

ואכן תכננתי לעשות גם זאת וכמעט שכחתי, תודה שהזכרת לי. לפי התכנון שלי הייתי אמור לפרק את הקרטר היום, ובסוף הייתי בעבודה וכו ולא הספקתי, אז לא מאוחר מידי:smile: :smile:

האמת שלא ידעתי עד כמה זה יהיה מעניין משם, רציתי לבדוק, עכשיו שאתה אומר, באמת אדאג שלא לפרק יותר מידי לפני שעיינתי איך זה שם בתזוזה.. וכמובן להסריט:roll:

הבעיה שכלההסרטות נעשים על ידי וגם אני צריך לדחופ את האוטו והכל, אז אצטרך לראות איך אני עושה זאת בקרטר..:loco:

פורסם

צריך לתכנן את ההסרטה בקפדנות ,כי לאחר פרוק הקרטר , הצילינדרים נעים ללא שימון

(וזה לא ממש בריא)

בכל אופן : Cheers על היוזמה והחדשנות!

ובהצלחה בפרק ב

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
yosle האם זה קשה להוריד ראש מנוע ולהחזיר?

בא לי לעשות את זה לבד פעם אחת :-)

אם אתה מוריד ראש מנוע,אתה תהיה חייב לשים פקונג (אטם) חדש.אם לא תעשה זאת-סביר להניח שלא תהיה אטימה טובה בין המנוע לראש.מה שאומר גם שתצטרך לגרד את הישן מהראש ולעשות שיוף של כל משטח המגע....בקיצור לא מומלץ לעשות את זה בשביל הכיף,במיוחד לא לחובבים.

נכתב כמובן עבור למי שעלו לו מחשבות לראש ולא הבין הציניות בתגובתך....:-)

• תוכן חדש...