Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבלת רכב חדש ומספר שלדה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

זמן קבלת הרכב החדש שהזמנתי הוקדם בכחודש ימים, ויש לי הרגשה שרוצים להביא לי רכב ממשלוח קודם(מהיבואן קיבלתי הסבר אחר)

במידה ואני לא מעוניין, האם יש אפשרות לדעת איזה רכב הייתי אמור לקבל?מספר שלדה וכו"... שלא ייוצר מצב שהיבואן אומר לי:אין בעיה תקבל

את הרכב מהמשלוח הבא, ובעצם אקבל את אותו הרכב שכבר מעכשיו רוצים למסור לי?

תודה

פורסם

מה איכפת לך? היה שינוי תצורה? או שאתה חושש שהוא לא טרי ומתחיל להסריח?

אני חיכיתי חצי שנה. הייתי שמח להתחלף, רק שאוטו היה מעוכב במכס

פורסם

אתה יודע שיש אנשים שהזמינו לפניך וכשמגיע הרגע לשלם אין להם והם מבקשים דחיה. היבואן פונה לרוכשים הבאים בתור ומודיע להם שיש רכב בדר"כ בצבע אחר.

פורסם

נזכרתי עכשיו גם שפעם הזמנתי בנובמבר רכב עם תנאי קבלה בינואר. רצו להביא לי את הרכב בדצמבר וכמובן סירבתי. לא בטוח שהרכב ישב חודש בבונדד.

פורסם

חשש ממה? הרווחת אספקה במועד מוקדם יותר. אתה חושב שתקבל רכב "טרי יותר"? ואולי דווקא הרכבים במשלוח הזה שכבו במגרש של היצרן יותר זמן? רכב זה לא לחם טרי.

פורסם

פות"ש,

לא ברור על מה מבוססת החשדנות שלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
נזכרתי עכשיו גם שפעם הזמנתי בנובמבר רכב עם תנאי קבלה בינואר. רצו להביא לי את הרכב בדצמבר וכמובן סירבתי. לא בטוח שהרכב ישב חודש בבונדד.
למה סירבת?
  • תוכן חדש...