Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בהמשך לאשכול קודם בו התעניינתי בעיקר בג'יפונים, מתוך הנחה לא נכונה שג'יפ יהיה מרווח יותר / עם תא מטען גדול יותר, החלטתי להתמקד ברכבי מיני וואן או רכבי פנאי עם ספסל אחורי רחב.

אני מחפש רכב שיהיה בעיקר אמין, עם צריכת דלק טובה (עד כמה שאפשר), עם תא מטען לא קטן. אוטומטי בלבד.

הרכבים שהכי נראו לי עד כה:

1. הונדה CRV - בסכום שאני מוכן להוציא, מדובר בשנתונים 2013-2014 עם סביבות ה100,000 ק"מ. לפי נתוני היצרן, צריכת הדלק שלו 1 ל-12, אבל מישהו כתב בשרשור קודם שלדעתו הצריכה פחות טובה. הייתרון הוא בספסל האחורי, וברכב פנאי מפנק עם איכות הרכבה גבוהה.

2. טויוטה ורסו (7 מקומות אבל כנראה שהאחוריים יהיו תמיד למטה) - גם כן שנתונים 2013-2014 עם סביבות ה100,000 ק"מ. המליצו עליו בכלל הנדסת האנוש והמושבים הנפרדים בספסל האחורי אבל הוא נראה לי צר. מישהו יכול לתת חוות דעת?

*. בסיטרואן אני לא מתעניין, בכלל אמינות. בכל אשכול שקראתי על הסיטרואנים, חדשים וישנים, דיברו על ריבוי התקלות שלהם.

**. אף אחד לא הזכיר את הטויוטה פריוס פלוס. ראיתי לא מעט מודעות של רכבים משנת 2016 עם קילומטרז' גבוה יחסית (120,00 ומעלה) בסביבות מחיר 90,000.

השאלה היא אם עלות הדלק לא תחזיר את ההפרש, אם אני הולך לנהוג ברכב כ100,000 ק"מ ב4 שנים? ומה לגבי החלפת הסוללות? מתי צריך לעשות את זה וכמה זה עולם?

***. מישהו יכול לתת חוות דעת על דאסטר החדשה דיזל אוטומטית כרכב משפחתי? לא ראיתי הרבה מודעות שלה, אבל על הנייר נראה כמו רכב חסכוני ואמין (ההנדסת אנוש פחות מפריעה לי).

אשמח לקבל התייחסות / חוות דעת.

פורסם

דאסטר מרווחת מבפנים ונוחה אבל מהווה פשרה מבחינת בטיחות.

בפריוס פלוס ניתן לבדוק אם ניתן לבצע הארכת אחריות אצל היבואן, זה מוגבל ק"מ מסוים וצריך לחדש אותה כל שנה. אם הסוללות הולכות אז מחליפים לך אותן תחת האחריות הנ"ל.

• תוכן חדש...