Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית בתקציב 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי תאונה טוטאל-לוס אני מחפש משפחתית, תקציב של 40K, פרמטרים חשובים:

1. מרחב במושב האחורי ל-2 בוסטרים וכסא בטיחות (עד כה נכנס בפוקוס 2008 וברכב החליפי אסטרה סטיישן 2017)

2. אמינות

3. צריכת דלק.

נסועה שנתית של כ15K, ברובה עירונית.

על הפרק:

1. פוקוס 2014 1.6

2. אוקטביה 2013 מנועים 1.2/1.4

3. יונדאי i30cw 1.6

4. אסטרה 2014 1.4

אשמח לקבל המלצות לדגם ספציפי, בעדיפות לסטיישן.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

פורסם

הייתה לי בזמנו i30cw , רכב נעים ואמין, אבל שתיין לא קטן של דלק.

בנהיגה לא ממש חסכונית עשה בממוצע 1:9.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

על סעיף האמינות תוריד את האסטרה מהרשימה.

אתה יכול לשקול פג׳ו 308. תוכל להנות ממצב שוק קשה ובתקציב שלך לקנות 2015. אמור להיות לא רע מבחינת אמינות, יש עניין עם החלפת רצועת תזמון שצריכים להיות מודעים אליו ויש פה בפורום המון מידע על זה

פורסם
קיה סיד סטיישן 2014/15, אחלה רכב אח תאום של הI30CW במחיר זול יותר.

חזק אמין ודי חסכוני.

הוספתי עוד אופציה. למרות שקשה למצוא בתקציב שלי רכב עם ק"מ נורמלי, הרוב מעל 160k ק"מ

פורסם
על סעיף האמינות תוריד את האסטרה מהרשימה.

אתה יכול לשקול פג׳ו 308. תוכל להנות ממצב שוק קשה ובתקציב שלך לקנות 2015. אמור להיות לא רע מבחינת אמינות, יש עניין עם החלפת רצועת תזמון שצריכים להיות מודעים אליו ויש פה בפורום המון מידע על זה

נראה שהוא קצת מעבר לתקציב שלי.

תודה בכל אופן

פורסם

ה-308 נכנסת לך בתקציב, לך ללובינסקי טרייד, יש גם כאלה ב-35K.

מהפוקוס תתרחק, בתקציב הזה תקבל גיר חולה במחלה חשוכת מרפא. האסטרה לא אמינה במיוחד.

i30cw או קיה סיד יתאימו, תחפש בסבלנות אחרי אקזמפלר לא שחוט, יש יותר סיכוי למצוא סיד לדעתי (תבדוק באוטו סנטר).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...