Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לחבר את הילדות למסכים בזמן נסיעות ארוכות (לטובת שקט ובטיחות הנסיעה כמובן)

חשבתי על לקנות טאבלט לכל ילדה ולתת להן לשחק איתו אבל אני לא מעוניין שהן יהיו מחוברות למסכים גם מחוץ לרכב ולכן חשבתי על איזשהו פתרון מובנה.

ראיתי שהסינים מוכרים משענות ראש עם מסך מובנה במחירים מצחיקים אבל אני רואה במשענת הראש אביזר בטיחותי שאני מעדיף שלא להחליף ברכיב סיני שאיני יודע את טיבו.

אשמח להמלצות לזוג מסכים שניתן להצמיד באופן קבוע לחלק האחורי של המושבים הקדמיים ולחבר אותם לחשמל הרכב בחיבור קבוע כך שיאפשרו לשתי הילדות לצפות במדיה בנפרד תוך ניתוב הסאונד לאוזניות.

צריך לקחת בחשבון שהממשק שלהם יהיה אינטואיטיבי ונוח להפעלה על ידי ילדות (הרי לא נוכל לעזור להן בזמן הנסיעה)

וכמו כן שהמסכים לא ״יטוגנו״ בטמפרטורות הגבוהות שיש ברכב שחונה בשמש הישראלית בקיץ.

אם יש לכם המלצות - אשמח לשמוע!

פורסם

אני גם רציתי לקנות ולשמחתי לא קניתי מעצלנות החיפוש.

בסופו של דבר הילדים מבינים שבנסיעה אין לראות ומוצאים תעסוקה בעצמם.

אני באמצע טיול עם ימי נסיעות של 2-4 שעות והכל עובד תקין.

ברגע שמשחררים את האייפד או הטלפון מתחיל הבלאגן.

נכון לא ביקשת את דעתי רק רציתי לתת נק למחשבה.

פורסם

אצלנו גם מנסים להמנע מזה כמה שיותר (2 בנות בנות 2 ו4).

ביום שישי יש לנו (יותר נכון לי) נסיעה של 10 שעות, טאבלט יהיה רק למקרה חירום (לרוב יש משחקים בדרך או מציירים).

• תוכן חדש...