Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי לאחרונה סקודה אוקטביה חדשה בעלת בקרת שיוט אדפטיבית.

הפונקציה הזו ממש נהדרת, אבל יש לה בעיה שאשמח לשמוע דעתכם עליה:

כאשר רכב מנסה להשתלב בנתיב שלי בפרק זמן קצר (מה שקוראים בשפתנו "חותך" אותי), המערכת מתחילה לבלום רק כאשר רוב המכונית נמצאת בנתיב שלי! כאשר בנהיגה רגילה אנחנו אמורים להתחיל להאט מיד כאשר אנו רואים שהוא מבצע את המהלך.

מה דעתכם? האם מישהו מכיר דרך להתמודד עם זה?

פורסם (נערך)

אמורה להיות אופציה לקבוע את מרחק התגובה מהעצם מלפנים כך שיתכן שהמערכת אצלך פשוט מוגדרת להתייחס אל עצמים שפולשים לנתיב שלך מאוחר מדי. במידה ולא, יתכן שישנה בעיית כיול של הרדאר אם באופן שיטתי הוא לא מתייחס לעצם שתופס את הנתיב באופן חלקי ולא בולם/מאט את הרכב בהתאם.

בצע את הניסוי הבא - ת"כ שאתה עם הרגל בהיכון על הבלם, נסה לפזול אל עבר לוח המחוונים ולראות אם בתפריט השיוט האדפטיבי המערכת מזהה כלי רכב מלפנים (אמורה פשוט להציג אייקון של רכב מלפני הרכב שלך) כשהרכב נכנס באופן חלקי לנתיב שלך. במידה והרכב מוצג בלוח המחוונים רק לאחר שנכנס במלואו לנתיב, הייתי אומר ששווה לקפוץ למוסך לבדיקה. במידה ומוצג מוקדם והרכב בולם/מאט מאוחר מדי לטעמך, עבור על ההגדרות של בקרת השיוט האדפטיבית (אאל"ט אפשרי רק כשהרכב במצב עמידה וידית ההילוכים ב P).

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

הראדר של המערכת נמצא בפגוש הקידמי וסורק רק קדימה ולא בצדדים, ככה שאם מישהו חותך אותך

המערכת לא יודעת לראות את המהלך הזה קורה, מה שגורר חוסר תגובה בטווח זמן מספיק..

זו לא בעיה ברכב, פשוט צריך להבין שככה זה עובד, אין סנסור או משהו שסורק לצדדים, לא כרגע ולא במכוניות עממיות

פורסם (נערך)

הרדאר אמור לסרוק במידה כזו שתכסה את נתיב הנסיעה שמלפנים, לא נתיבים שכנים. במידה וזיהוי העצמים בנתיב שמלפנים הוא חלקי, זה לא תקין.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אצלי בסופרב אפשר לכוון מרחק מהעצם שלפניך. אבל לא בדקתי מה קורה כאשר "חותכים" אותי , לא קרה לי, לא שעם ישראל לא חותך, אלא שאני כמעט ולא מפעיל את המערכת.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בחלק גדול מהרכבים המערכת מזהה את הנתיבים שלידיה.

בסיאט ארונה ולאון ואני מניח שבשאר דגמי פולקסווגן המערכת מזהה ומציגה רכב בנתיב השמאלי ולא עוקפת אותו מימין למשל.

פורסם

אצלי בסקודה המערכת כן סורקת לצדדים והיא מזהה רכבים שקצת מלפני בנציב שמימין ובנתיב משמאל. הרכב למשל מזהה רכב משמאל ומציג אותו בצג ולא עוקף אפילו אם המהירות גבוהה יותר. כלומר המערכת כן פוזלת לצדדים

• תוכן חדש...