Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ניתן להחליף מסנן שמן לגיר הזה מבלי לפרק את הגיר מהרכב

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אני לא מכיר את הגיר הזה, אבל לי יש גיר לומד ואני יודע שאיפוס לפעמים עוזר לפעמים לזה.

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם
היי, חניתי בחניון הארבעה בתל אביב וכשיצאתי ליציאה לרחוב החשמונאים למי שמכיר יש עליה תלולה באופן קיצוני.

אז עצרו מכוניות מלפני ומאחורי, והרכב שמאחורי נצמד ממש קרוב ואני נשארתי באמצע העליה בעצירה מוחלטת אז לחצתי עד הסוף על הבלם.

האוטו שמקדימה נסע ושעזבתי את הבלם האוטו הידרדר מאוד מהר אחורה ובשביל לא לפגוע ברכב שהיה צמוד הייתי צריך ללחוץ בצורה ממש נדיבה על דוושת הגז, הטורים עלו לאזור ממש גבוה ורק אז הרכב התחיל לנסוע למעלה.

מיד לאחר מכן התחילה בעיה שהאוטו מתחיל נסיעה בהילוך ראשון הטורים מגיעים לאזור ממש גבוה ורק אז הרכב מחליף הילוך לשני ושלישי.

אני לא מרגיש שזה קורה בנסיעה מהירה ברביעי למשל רק בתחילת נסיעה וממש שומעים את המנוע כאילו לחצתי עד הסוף על הגז.

בכל מקרה צריך להביא את הרכב למוסך לראות מה בדיוק הבעיה אבל עד אז אתם חושבים שהייתי צריך לפעול אחרת? כמו שאבא שלי אומר שבכלל הייתי צריך להשתמש בבלם יד ולא ללחוץ עד הסוף אבל לצערי לא לימדו אותי כאלו מצבים בשיעורי נהיגה בעליות כאלו.

אני אשמח אם מישהו גם יכול לעלות השערה מה התקלה

הרכב הוא פיג'ו 407 אוטומטי

תלול באופן קיצוני? במקרה אני זה שסימן את כל השיפועים של הרמפה במסגרת העבודה שלי, תלול זה לא

פורסם

השיפוע תלול מאוד. אני מעביר שם את הגיר להילוך ראשון ידנית כדי שלא יעבור בטעות לשני באמצע העליה ויאבד מומנט במיוחד במנוע קר (למרות שיש חיישן שיפוע בגיר שאמור למנוע את המעבר. אני מעוניין בהרבה גז ולהשאר בהילוך ראשון עד לסוף העליה).

השיפוע דומה לרמפה של חניונים אחרים בעיר, והוא אכן תלול אבל באמת לא באופן קיצוני כפי שציינתי בהודעתי הקודמת.

לנהג חדש שלא יוצא ממישור החוף ולא מרבה בחניונים תת קרקעיים - השיפוע תלול, אפילו באופן קיצוני.

פורסם

היציאה השניה לכיוון רח' ארניה יותר נוחה. בכלל זה חניון מוזר ביותר מבחינת התכנון הפנימי שלו וסידור התנועה בו.

פורסם

תודה חברים, אז היום הלכתי למוסך שמומחה בשיפוץ גירים ולמרות שבדקו ולא מצאו תקלה רשומה במחשב של הרכב שקשורה לגיר הוא די בטוח שהתקלה בגיר

אז החלטנו ללכת על שיפוץ גיר מלא ולא משומש. לצערי ה 500 שקל לתוספים שהמכונאי הקבוע הוסיף היו מיותרים והלכו לפח כי גם ככה צריך לשפץ גיר.

גם המחיר של השיפוץ גיר במקום הזה ייצא לי יותר זול מההצעה של החלפת גיר משומש אצל המכונאי הקבוע שאבא שלי תמיד הולך אליו.

אז אמרו לי ייקח עד שלושה ימים ואז אני אדווח שנקבל את האוטו חזרה.

• תוכן חדש...