Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דור תודה על התגובות אבל נושא האמינות ועלויות אחזקה של התיבה האוטומתית זה 90 אחוז ממה שמעניין אותי ולכן באמת שאשמח לדבר עם בעל ניסיון בגיר הספציפי.

עוד מועמדת שקפצה לי לעיניים היא הפונטו איבו 2011 רובוטית, אשמח לשמוע חוות דעת, סביבות ה130 אלף ק"מ

פורסם

עצתי לך היא להמנע מהתיבות הרובוטיות החד-מצמדיות בעיקר ברכבים מזדקנים.

עם הרכב הספציפי הזה אין לי נסיון, אבל אתה מוזמן לחפש בפורום פונטו איבו או פונטו גרנדה תיבה רובוטית.

יכול מאד להיות שאישתך לא תאהב את הגיר הזה ולפני שאתה משדך אותה לרכב כזה, רצוי מאד שהיא תעשה איתו נסיעת מבחן ובעיקר בעיר.

בבין עירוני הגיר הרובוטי כמעט ולא הפריע לי.

אין לי מושג אם יש ברכב הזה HILL HOLDER אבל זה משהו שכדאי לתת עליו את הדעת. הרכב ידרדר לאחור, ולעתים נדרש לעשות מעין זינוקון קטן בעליה או לפחות לתת על כך את הדעת שהרכב ידרדר כמו רכב ידני בעת עזיבת הברקס.

פורסם
דור תודה על התגובות אבל נושא האמינות ועלויות אחזקה של התיבה האוטומתית זה 90 אחוז ממה שמעניין אותי ולכן באמת שאשמח לדבר עם בעל ניסיון בגיר הספציפי.

עוד מועמדת שקפצה לי לעיניים היא הפונטו איבו 2011 רובוטית, אשמח לשמוע חוות דעת, סביבות ה130 אלף ק"מ

ציינתי כאן את חוות דעתו של חבר טוב שעובד בקרסו ומכיר את הרכבים האלו היטב, אם זה עזר לך - אחלה.

אם לא - מציע שתחכה לחוות דעת של אחרים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...