Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לא מזמן עברתי ליחידת דיור חדשה, אבל יש בעיה קטנה מבחינת בידוד הרעשים.

יש דלת שמפרידה ביני לבין הבית של הבעלים, הדלת היא עם צירים נסתרים (פנדור פרמיום ציר נסתר), עשויה פלקסבורד, אוטמת רעש בסדר אבל לא מושלם ואני מגיע למצב שאני שומע שיחות מהצד השני ורעשים כמו פתיחת דלתות ואפילו סכום.

אני יודע שאי אפשר להגיע לאטימות מלאה, אבל הכיוון שלי הוא בידוד והנמכה של רעשי הדיבור / שיחה / ילדים וכו'.

אני צריך פיתרון שיהיה הכי טוב ויעיל ללא החלפת הדלת והמשקוף. (הדלת היא ללא שימוש רק למקרה חירום)

בחלק מהמקומות קראתי לגבי גומי ששמים במעברי האוויר בצדי המשקוף או מברשת בתחתית.

מישהו יודע במה מדובר / ניסה את הענין?

רב תודות

Opel Adam S 2017

פורסם

גומי או כל אטם אחר רלוונטי כאשר יש מקום בשבילו: בדוק קודם האם יש חריץ ואם יש - האם רוחבו מעשי ליישום האטם?

שיטה שנייה, אגרסיבית קצת יותר, לא מלבבת במראה אבל אפקטיבית, אני מניח (אני בפירוש לא מומחה בתחום ורק חושב בקול רם) היא לרכוש פיסת חומר-בידוד בגודל הדלת ולחברה או להדביק אותה, כמובן בצד שלכם.

פורסם

צירפתי תמונה של הדלת - לדעתי יש מרווח שניתן להכניס בו גומי בחריצים וגם בתחתית הדלת.

יריעת בידוד תכסה את כל הדלת כולל המשקוף?

IMAG2117.jpg

Opel Adam S 2017

פורסם

כן, תכסה את הכל:

אם אתה לא פנאטי לגבי התוצאה הסופית והמראה, הייתי רוכש חתיכת חומר בידוד בגודל של הדלת ושל המשקוף המקיף אותה, ומדביק על הצד הפנימי, כלומר כך שבכל פעם שאתה פותח הדלת, החתיכה שמחוברת אליה תיפתח בעצם גם כן, וכאשר תסגור הדלת, החתיכה הזו תחפה גם על הרווחים בינה למשקוף.

אישית אני לא חושב שדחיפת גומי בחריצים תשנה לך הרבה מבחינת איכות הבידוד.

אבל, בוא נחכה לשמוע מה שאר החברים כאן אומרים. אני כאמור לא מבין בזה יותר מדי אבל זה הכיוון שהייתי הולך בו.

• תוכן חדש...