Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומד לפני רכישה של פולו TSI 1.2 2016. קילומטרז' - 40K, עם עבר טיפולי נקי.

מבדיקה לפני קנייה שנערכה בקומפיוטסט עולה כי קיימת השהייה בהחלפת הילוכים. אני מודע לחוסר האמינות במכוני בדיקה, ועם זאת גם לבעייתיות ב-DSG7. על-פי בדיקה ברכב הנגב שהתבצעה לאחר מכן (נסיעת מבחן בלבד), הגיר תקין לחלוטין - אבל אני לא שקט לגבי זה.

אשמח לחוות דעת - מה הדרך הטובה ביותר לבדוק את הנושא, והאם להתרחק.

תודה.

פורסם

בס"ד

אם יש ספק, אין ספק...

או שתכין בצד, כמה אלפים.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם (נערך)

מוסך יבואן יוכל להגיד לך אם הגיר תקין (וגם שם אין דרך טובה יותר מנסיעת מבחן).

לדעתי הגיר כרגע תקין אם לא הרגשת החלקות,מכות,רעידות בראשון +שני.

מכון ממילא מחריג את הגיר ברוב המקרים.

אני הייתי מוריד מהמחיר ₪3500 (עלות עתידית של מצמדים ב dsg7) וסוגר עסקה אם הכל תקין. לדעתי זה סוגר לך את החששות.

תלמד איך לסוע עם הגיר הזה וסע בדרכים טובות. מזל טוב.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

סע למוסך מורשה ותבקש בדיקה של הגיר, המכונים האלה מזמן כבר לא נותנים יותר מידי מידע וניראה שהם פשוט מכסתח"ים הכל. רק נישאר שיגידו שלא לוקחים אחריות על בדיקת צבע לאחר התאונה ופה זה ניגמר.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

תלמד איך לסוע עם הגיר הזה וסע בדרכים טובות. מזל טוב.

מצטרף להמלצה.

הגיר הזה לא אוהב שגולשים בהילוך ראשון או שני עם הרגל על הברקס, כמו שקורה בפקקים. לכן כדאי בפקקים להעביר למצב S, ככה הרכב יסע יותר לאט, ולא להצמד לרכב שלפניך. בפקקים בעליות חשוב לזכור שהמחשב בעצם לוחץ על הקלאץ' ולכן כדאי להמעיט במצבים בהם הרכב "עומד" כאשר דוושת הבנזין לחוצה.

הצעדים האלה יאריכו משמעותית את חיי הגיר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אם יש ספק אין ספק..פשוט לא לגעת ב dsg7.
איזו מסקנה... שמעתי שהגיר בניסן גם לא להיט, ומשהו פירסם לא מזמן שיש לו תקלה בגיר בסוזוקי שלו. חברת vag לוקחת קשה את המידע שיש בידך ועושים עכשו חישוב דרך מחדש.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אני אישית.מכרתי סקודה סופארב לאחר שעשיתי מכאטרוניק+קלאצ'ים ובבדיקה גם רשמו השעייה הגיר ורעידות..

הקונה ביקש כסף בחזרה, כמובן היה לי אחריות 17 חודשים צ'מפיון.

נגשנו למוסך ובבדיקת מחשב של צמפיון הכול היה תקין.

לקחתי את הטופס של צ'מפיון והגעתי תביעה לקומפיוטסט בראשון עים כול ההוכחות..

ממתין למשפט.

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

כמובן שמחשב מקורי.. רשמתי צ'מפיון..

חודשיים לאחר ההחלפה של ממכאטרוניקס+קלאצ'ם גם לי היה ברור שהם מחרטטים בבדיקה.

אבל!!

הגיר הזה הוא צרה צרורה קח בחשבון.

פורסם

לחיבור obd ברכב לא התחברו, ברור לך הרי שזה רק חוסר מקצועיות./או ידע או ניסיון עים גורים מודרניים..

פורסם
איזו מסקנה... שמעתי שהגיר בניסן גם לא להיט, ומשהו פירסם לא מזמן שיש לו תקלה בגיר בסוזוקי שלו. חברת vag לוקחת קשה את המידע שיש בידך ועושים עכשו חישוב דרך מחדש.

היו צריכים כבר מזמן לעשות חישוב דרך מחדש בעניין....אבל כך או כך העולם הטכנולוגי הולך לכיוונים האלה אז מתי שהוא כולנו נחווה את הגירים מהסדרות המיתקדמות..אבל כל עוד יש אופציה עדיין לא להיות שם אז לא להיות שם!

• תוכן חדש...