Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה מופיעה ההודעה הזו.

 

https://imgur.com/rb7jrq5[h=1]Your PC ran into a problem and needs to restart[/h]בהתחלה הופיעה כמה פעמים ובסוף הסתדר. עכשיו זה חזר, אבל הפעם זה מופיע ואז המסך מחשב פשוט נכבה. המחשב עובד כרגיל. אבל המסך כבוי.

המחשב די חדש.

 

איפה הבעיה? איך אני פותר את הבעיה כשהמסך כבוי

פורסם

המחשב חדש ובאחריות? אם כן, ממש אחריות.

במידה ואין אחריות, הייתי מתחיל מפרמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה. אם אחרי התקנה נקיה עדיין יש בעיות, זו בעית חומרה, ואז משם ממשיכים לצלול.

 

×
×
  • תוכן חדש...