Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם (נערך)

רכב שהגיע אילינו בעקבות תקלה שגרמה להדלקות נורות ABS/ESP בצורה אקראית

ללא קוד תקלה קבוע שנרשם בזיכרון .

בדיעבד התברר שהרכב עבר החלפת מיסב גלגל קדמי שמאל במוסך הראשי של צמפיון בראשון לציון

תוכלו לראות איך דיסקת פלסטיק יכולה לגרום לכאב ראש גדול ולהוצאה כספית ניכרת .

עריכה אחרונה על ידי מוסך רון

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל הכבוד.

וללקוח שלכם, מקווה שישתמש במידע ויתבע את המוסך המקורי על העלויות שנגרמו לו.

פורסם

לפני שרצים לדבר על פיצוי נשאלת השאלה האם הלקוח חזר למוסך המקורי כדי לנסות לתקן את הבעיה או שישר הלך לרון.

אם לא ניתנה למוסך המקורי ההזדמנות לתקן ולקחת אחריות נראה לי לא הוגן לדבר על פיצוי ועל חוסר מקצועיות.

תקלות קורות, המכונאים הם בני אדם. בקיצור חסר פה מידע לגבי המתרחש לפני כניסת הרכב לרון.

פורסם

ובלי קשר להודעתי הקודמת, רון ואופיר המגמה החדשה שלכם להעלות פוסטים מקצועיים עם וידאו מבורכת!

באמת שהייתי במתח באמצע הסרטון ( -:

אני מניח שזה לוקח לא מעט זמן יקר, תודה!

פורסם

1. היה מעשיר מאד . כיף לראות .

2. אני בספק אם סרטון כזה יעזור לו בתביעה כי הוא ערוך וחתוך . אני משער שכדי שהסרטון יהיה קביל צריך לצלם מתחילת התהליך ועד הסוף בלי עריכות .

לא ראינו בשום מקום את החלק מורכב הפוך וגורם לשחיקה , אבל בגלל שאני מכיר את המקצוענות של רון וגם טיפלתי באופן אישי 4 שנים בסיאט שהיתה לי אני לא מטיל ספק באמינות שלו.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• ספונסר פורום
פורסם
ובלי קשר להודעתי הקודמת, רון ואופיר המגמה החדשה שלכם

להעלות פוסטים מקצועיים עם וידאו מבורכת

באמת שהייתי במתח באמצע הסרטון ( -:

אני מניח שזה לוקח לא מעט זמן יקר, תודה!

התפרצת לדלת פתוחה בדיוק בימים האחרונים העלתי סקר בדף הפייסבוק שלנו ובו ביקשתי מהגולשים לבחור איזה סרטון הדרכה הם ירצו לראות .

כרגע חזק לכיוון תהל dq200 ובקרוב אתחיל לעבוד על כך .

כולם מוזמנים לעקוב אחרי הדף בפייס ולהצביע בסקר זה לא יהיה סרטון אחרון ולכן הגולשים יוכלו בהחלט להשפיע על התכנים שמעניינים אותם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

כל הכבוד על הדיאגנוזה והתיעוד .

בדרך כלל למוסכים אין סבלנות לאתר תקלות חמקמקות כאלה.

מעניין מה היתה הסיבה להחלפת המיסב בצ'מפיון מלכתחילה...

תמשיך לשתף חומרים כאלה, מאוד מעניין ומעשיר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...