Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ח"ח למע"צ

רון וינר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, לא בציניות.

אומנם אנחונ רגילים לקטול, אבל צריך גם לדעת לשבח כשצריך

והנה ארבעה חודשים לפני סיום המועד המתוכנן יפתח ביום שני מחלף השלום שנראה שיתן מענה לפקקים בצומת :mm_yeah:

מי יתן וגם בצומת לה גארדייה - המסגר ילך חלק

פורסם
לא, לא בציניות.

אומנם אנחונ רגילים לקטול, אבל צריך גם לדעת לשבח כשצריך

והנה ארבעה חודשים לפני סיום המועד המתוכנן יפתח ביום שני מחלף השלום שנראה שיתן מענה לפקקים בצומת :mm_yeah:

מי יתן וגם בצומת לה גארדייה - המסגר ילך חלק

מע"צ? ח"ח? עדיין לא.

הסיבה שמחלף הקריה (השלום זה אחד אחר) נפתח לפני הזמן הוא שהרכב הקרקע במקום שנחפרה המנהרה התגלה להרבה יותר רך וקל לחפירה ממה שסברו מלפני החפירות ולכן העבודות נסתיימו לפני המועד המתוכנן.

הח"ח היחידי שאולי אפשר לתת להם זה שברגע שהם גילו שזה יקח להם פחות זמן הם המשיכו לעבוד באותו קצב עבודה ולא "נחו על זרי הדפנה".

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא מגיע להם כלום לז**** האלה....

אז יופי, סיימו מחלף אחד, מתוך עשרות..

לפחות שיסתמו את כל הבורות שנפתחו בגשמים האחרונים.

פורסם
לא למהר לשמוח. אמנם אין לי מידע לגבי פרוייקט ספציפי זה, אבל אולי תתפלאו לשמוע שהחברה שביצעה את העבודות בכיבש חמש בין מורשה לירקון, קיבלה בונוס כספי על סיום העבודה חודש לפני הזמן. העובדה שהכביש איום ונורא, שבאמצע יש רמפה שלא היתה מביישת את חובבי הסקייטבורד, שיש מלא בורות וסימונים כפולים ועוד גורמי מוות שונים, לא ממש מפריעה לאף אחד.

לא אתפלא אם גם כאן הובטח בונוס דומה. ולא אתפלא לשמוע שכל מה שהתמריץ הזה עושה זה לגרום למבצעים לעגל פינות ולהשאיר אותנו עם כבישים גרועים מהמקור.

אוי כביש 5 , כביש 5 , אני נוהג בכביש הזה כמעט בכל יום זוהי סכנת חיים מיידית

אני מכיר את הכביש כמו היד שלי... העניין הוא שכל הכביש גרוע!!

במיוחד הקטע של הרמפה זה פשוט לא יאומן , רמפה של כ 15 ס"מ מגובה הכביש

ואז חזרה.. סיכון ועניין של חיים או מוות אבל את מי אתם חושבים שזה מעניין ?

בפעמים הראשונות שנסעתי שם לפני המון זמן זה ככה כבר כמה שנים.. העסק היה מפחיד ביותר , אחרי הכול תנסו לעשות זאת במהירות גבוהה יחסית

מה גם שנהל לא מיומן פשוט יתרסק.. בנוסף עוד מפגע חמור

לכיוון מערב , הוא אחרי הירידה "החדשה " מפ"ת אם המושבות לכיוון 5 , לאחר הירידה

יש מעין בליטה ( כמו כזו שנוצרת בצמתים עמוסים אוטובוסים)

אבל זה עוד כלום לעומת מה שהולך בכיוון ההפוך

מזרחה לקראת היציאה של פ"ת , הכביש הולך ומתפורר , ישנם בורות שלא מביישות

בארות נפט בעירק..

ממש פחד אלוהים לנסוע שם...

האמת היא שלאחר קסם ועד לאריאל הכביש משתפר פלאים...

בקיצור סכנת נפשות , אז אולי בכל זאת לא מגיע ח"ח למע"צ

פורסם

בכביש בין צומת יגור לעמקים יש חצי נתיב שמאלי מקורצף וחצי לא ונתיב ימני סלול מחדש (= שלושה גבהים שונים עם אחיזות כביש שונות לאותו הכביש ) .רוב האנשים בנתיב השמאלי נוסעים על השוליים כי צריך להיות לגמרי אדיוט לנהוג עם זוג גלגלים על קרצוף וזוג גלגלים לא.

צלצלתי למוקד מע"צ 211112 - 800 - 1 והשארתי הודעות - ללא הועיל. בסוף הצלחתי לתפוס את הגברת שאחראית לזה (אביבה) שאמרה לי שאני צריך לשלוח פקס כי ככה היא לא יכולה לטפל בזה. התעקשתי שתרשום בכ"ז (אין לי פקס באוטו מה לעשות) והיא הבטיחה שיחזור אלי מי שאחראי.

כנראה שהסיבה שלא חזר אלי מאז איש היא שאין שם אחראי....

נמרוד

• תוכן חדש...