Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי.

היום הגעתי לאוטו וראיתי שיש איזה שק ענק מתחתיו (חניתי ליד אתר בניה) אז התכופפתי להוציא אותו (מהצד של הבגאז' למטה) וכשנגעתי בלמטה הרגשתי משהו מוזר כמו חיבורים כאלה שמשוחררים. אמנם הידע שלי באיך רכבים בנויים מאוד בסיסי, אבל לפי ההיגיון אני משער שאמור להיות איזהשהו בורג שמחבר ביניהם, לא?

בחיים לא יצא לי למשש את האוטו למטה אז לא כל כך סגור מה קורה כאן. מבחינת האופציות שחשבתי עליהם:

1. השק מלט היה עם ידית שהייתה תלויה על אחד מהחיבורים האלה, בהנחה והוא עף מהרוח אל מתחת לרכב שלי ונקשר על אחד החיבורים יכול להיות שביחד עם הרוח קרה נזק כלשהו?

2. שניסו לפרוץ לי לאוטו או משהו...? לא יודע, השארתי פשוט את האוטו לילה באיזה מקום לא כ"כ סימפטי ליד אתרי בנייה.

3. כשרכשתי את הרכב המאחורה למטה היה טיפה משוחרר (הוא עדיין ככה), לפי הבנתי מהבעלים הקודמים כנראה מנגיעות קטנות במדרכה בחניות (סיריון מתקפל מכל דבר כמעט.), אז אולי בעצם ככה קיבלתי את הרכב ואני מניח שאין בעיה כאן בכלל? (בכ"ז עשיתי כמה בדיקות במוסך ו2 טסטים מאז...)

יש כאן מישהו שיכול להגיד לי אם יש כאן בעיה בכלל או שאני סתם נלחץ מכלום?

מדובר על תחתית האוטו מאחורה

IMG_20190228_171216.jpg

IMG_20190228_171225.jpg

תודה רבה רבה לעוזרים.

עריכה אחרונה על ידי nhhbhdv
פורסם

הפגוש אמור להיות מחובר עם קליפסים לתושבת ברזל הזאת.

כנראה הפגוש פורק בעבר או עבר תאונה.

בכל מקרה רואים שהפגוש עקום/לא יושב טוב כי הוא רחוק מהתושבת ברזל.

פורסם
אמורים להיות של קליפסים מפלסטיק:

[ATTACH=CONFIG]516458[/ATTACH]

מעולה טוב לדעת, תודה

הפגוש אמור להיות מחובר עם קליפסים לתושבת ברזל הזאת.

כנראה הפגוש פורק בעבר או עבר תאונה.

בכל מקרה רואים שהפגוש עקום/לא יושב טוב כי הוא רחוק מהתושבת ברזל.

אני יודע שמקדימה הייתה תאונה קטנה פעם והחליפו הכל מקדימה. מאחורה היו נגיעות קטנות כנראה ממדרכה בניסיונות חנייה ואכן הפלסטיק למטה טיפה מתנדנד אם משחקים איתו והוא לא הכי ישר... השאלה האם זה קריטי? הרכב לא שווה השקעה בטח לא במשהו של קוסמטיקה, אבל האם יש סיכון שפתאום חלק יתפרק באמצע נסיעה בלי הקליפסים האלה? אני מניח אגב שצריך ליישר הכל בשביל לשים אותם?

פורסם

האם יש אפשרות על ידי משיכה קלה להגיע למצב של חורים חופפים?

אם כן אז לא בעיה להרכיב שם שני קליפסים, הקליפסים האלו עולים כמה שקלים.

פורסם
האם יש אפשרות על ידי משיכה קלה להגיע למצב של חורים חופפים?

אם כן אז לא בעיה להרכיב שם שני קליפסים, הקליפסים האלו עולים כמה שקלים.

אבדוק מחר בזהירות, הפלסטיק שם מרגיש ממש ממש חלש .

הגיוני שבעצם בלי הקליפסים האלה עברתי 2 טסטים בלי שום בעיות? מנסה להבין אם הם נעלמו כשהרכב היה אצלי או אצל הבעלים הקודם.

פורסם

אמנם לא בודקים קוסמטיקה אבל אם הפגוש מנותק לגמרי בחיבור שלו עם הכנף אז זאת כן עילה לפסילה, מה שלא קורה במקרה שלך.

הפגוש לא יעוף כי הוא מחובר בלחץ לכנפיים האחוריות(יש שם תושבת פלסטיק).

• תוכן חדש...