Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם ערערתי על דוח וקיבלתי מועד לזימון לבימ"ש - האם בכ"ז אוכל לשלם את הדוח למרות שחלף מועד התשלום (ולוותר על הדיון בבימ"ש)?

ובמקרה זה - האם הסכום יהיה הסכום המקורי, או סכום מוגדל?

פורסם

לא ערערת על דו"ח , אלא ביקשת להישפט על דו"ח שקיבלת.

צור קשר עם התובע ובקש לבטל את הבקשה להישפט ובקש לשלוח לך דו"ח חדש לתשלום

יישלח על הסכום המקורי הרווחת .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא ערערת על דו"ח , אלא ביקשת להישפט על דו"ח שקיבלת.

צור קשר עם התובע ובקש לבטל את הבקשה להישפט ובקש לשלוח לך דו"ח חדש לתשלום

יישלח על הסכום המקורי הרווחת .

צודק,

ביקשתי להישפט.

אז אני מבין מהתשובה שלך שאין משהו מוחלט פה. לא בטוח שהקנס יישאר בסכום המקורי?

אני פשוט מחכה לתשובה מנתיבי איילון על סימון מסויים והתשובה מתעכבת, בעוד מועד התשלום של הקנס קרב ובא..

פורסם
צודק,

ביקשתי להישפט.

אז אני מבין מהתשובה שלך שאין משהו מוחלט פה. לא בטוח שהקנס יישאר בסכום המקורי?

אני פשוט מחכה לתשובה מנתיבי איילון על סימון מסויים והתשובה מתעכבת, בעוד מועד התשלום של הקנס קרב ובא..

אם ביקשת להישפט, אין משמעות ל-״מועד התשלום״.

באופן עקרוני, במשפט עצמו, באם תמצא אשם, השופט אינו מוגבל לגובה הקנס המקורי (דהיינו, יכול להטיל עליך קנס כבד יותר, יכול להורות על פסילה וכו׳).

עם זאת, על פי רב וככלל, באם בהקראה תשיב ״מודה״/״אשם״, לא יוטל עליך קנס מוגדל או סנקציות נוספות.

• תוכן חדש...