Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הרכב פנים... בעניי במושבים הם מאד איכותיים ואיכות העור (תוספת של 3000 דולר) היא נהדרת.

עצם העודה שהרבה מאלקטרוניקה נלקחה מרכבי הונדה אחרים לדעתי זה יתרון ואחת הסיבות שמקלארן 570 אס ואסטון מרטין DB11 ירדו מהפרק מהר מאד (על אף שהם בדיוק עולים אותו הדבר).

הקרטיריון העיקרי היה שימושיות, לא חיפשתי\מחפש רכב שישב בגראג' ויראה יפה.

הרכב היחיד האגזוטי שעושה רושם של אמינות זה הלמבו אוונטדור אבל זה פשוט בהמה ענקית (שאישתי בחיים לא תרצה לשבת\לנהוג בה) וגם יש את עניין העלויות השוטפות (טיפולים\ביטוחים וכו) שהם פשוט לא מהעולם הזה (טיפול קטן עולה 2900 דולר לעומת 450 בNSX) וביטוח עולה 6500 דולר לשנה לעומת 1600 של ה NSX.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

כשאעבור לארה"ב, ואוסיף מכונית ספורט on top אופ דה 2 בהמות משפחתיות שכבר יש בגראג', ההונדה תהיה הראשונה שאבדוק...לגמרי ! בינתיים נראה שהבנק הולך לחייב אותי להוציא אישור נוטריוני שהמשכנתא תעבור לילדים אחרי שאמות...

תהנה אחינו, ריספקט !

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
גם רקסטון נראית בתמונות נהדר והמציאות איך לומר, קצת יותר שחורה...

אלו תמונות שהורדת מהאתר, אבל לא ממש קשורות לרכב של פות"ש

אפשר לחשוב שישבת ברכב ולא ראית רק בתמונות .

:fadein:
פורסם

פות"ש

תהנה מהרכב, אתה חי את החלום כמעט של כולנו, תהנה סע בדרכים טובות, ותצפצף על הביקורת הישראלית שלא יודעת לפרגן.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז חוזר לעדכן,

עברו כבר 4 חודשים, כבר גמעתי 2100 מייל.

תקלות 0

בעיות 0

דברים מוזרים שאטפל במסגרת השרות הקרב - המגבים נוגעים בקורת A כאשר הם עובדים (אני מניח שצריך לכוון את נקודת הסוף),שהאוטו קר יש רעש קל של רעידות מהדיפון בדלת של הנהג.

ככל שעובר הזמן אני מרגיש יותר ויותר שקניתי אתת הרכב המושלם עבורי.

אני גם מבין לחלוטין למה הרכב כישלון מסחרי מובהק.

נתחיל מרעש מנוע... כמו הרבה רכבים יפניים (למעל ה LFA) הרכב שקטת גם במוד אגזוז פתוח (ישנם 3 מצבי אגזוז - שקט\רגיל\פתוח) הרב נשמע כמו ה R6 (אופנוע) שהיה לי. אני אוהב, אמריקאים - פחות.

תצוגת נהג, שוב מאד יפנית.. במוד ספורט פלוס (השלישי מתוך 4 מצבי נהיגה) ישנם לא פחות מ 3 שעוני טמפ במד התצוגה (הכל דיגיטלי) מד טמפ שמן מנוע, מערכת AWD ומערכת החשמל (סוללה). כמובן גם כרכב יפני לאחר שעתיים של נסיעה מאד נמרצת אפילו פס אחת (יש 20 קווים סהכ במדיד) לא זז מהאמצע.

ולמעט סלד(ואחוז כוח זמין מהמערכת חשמל) ,מהירות ולחץ צמיגים אין באמת משהו בתצוגה.

אני עדיין נהנה מאד מהרכב במהלך השבוע וסופש בדרך כלל הרכב עומד שאנחנו עושים דברים כמשפחה אז אני נוהג באקספלורר שלי (שמרגיש עגלה על אף שיש לי 450כ"ס).

תוכניות עתידיות, ליפט לגלגלים הקדמיים,TUNE BOX ל 580כ"ס למנוע בנזין לעומת 500 כיום.

זהו עד כאן עדכונים.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

• תוכן חדש...