Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זאת ההגדרה רכב פנאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , חבר אתמול אמר לי שהזמין רכב פנאי סיאט אטקה. עכשיו אני חושב מה ההגדרה הזאת לרכב? הרי הוא לא קונה את הרכב ושם אותו בצד ומחכה לסופשבוע לצאת איתו לאיזה טיול לנקות את הראש . זה הרכב הראשי שלו שהוא נוסע כל יום עם המשפחה שלו. מילא מישהו מחזיק איזה אופנוע או ג'יפ cj ישן לטיולי שטח פעם בשבוע. אבל לקרוא לרכב שאתה משתמש בו כל יום רכב פנאי?. אולי אני לא מבין נכון אבל כל המכוניות בארץ יכולות להיות תחת שתי קטגוריות "משפחתית ורווקים"

עכשיו נהגתי בכמה "רכבי פנאי" לא הרגשתי משהו שונה מרכב "רגיל" אולי אני טועה או מיושן במחשבה אנא האירו את עיניי. תודה

פורסם

רכבי פנאי מיועדים לכל המשימות השוטפות של מכונית משפחתית נוחה, עם האקסטרה של חוויות הפנאי המיוחדות.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

"רכב פנאי" זו הגדרה שנותנת פייט ל"ג'יפון" כהגדרה הכי מטופשת ולא מחוברת למציאות שקיימת בשוק הרכב.

פורסם

כל חובב רכב שתגידו לו "רכב פנאי", יידע בדיוק איזה רכב נכנס לקטגוריה ואיזה לא.

לכן לא בטוח שההגדרה רעה כל כך...

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• אחראי פורום
פורסם

כמו "רכב מנהלים".

במקום לנסות להשריש קצת אלגנטיות לשוק, ממשיכים עם כינויים שמעולם לא היו נכונים או רלוונטיים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
הג'יפונים האלה סה''כ משפחתיות מוגבהות, רכב פנאי זה סופרב מאזדה 6 אימפלה וכו'.. ושאר רכבי היוקרה לטעמי.

המכוניות שציינת הן סתם משפחתיות גדולות (בארה״ב הן נחשבות בינניות) והן ממש לא יוקרה או פנאי.

פורסם

המיוחד ברכבי פנאי הוא מרווח הגחון + תא מטען גדול, מה שמעניק אפשרות נוספת לשעות הפנאי - טיולים וכדומה, במעברים שלא מתאימים לרכבים נמוכים.

לא מסובך בכלל.

"רכב מנהלים" זה רכב יוקרתי מהרגיל, שבעבודה רק מנהלים מקבלים, ופשוטי העם מסתפקים בפחות. גם לא מסובך.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

״רכב מנהלים״ זה מושג שהגיע מהשוק הבריטי וכשמו כן הוא, רכב בו נוסעים מנהלים. בישראל זה משפחתיות גדולות בעיקר, בבריטניה אלו מכוניות פרימיום כגון סדרה 3 או 5.

פורסם
המיוחד ברכבי פנאי הוא מרווח הגחון + תא מטען גדול, מה שמעניק אפשרות נוספת לשעות הפנאי - טיולים וכדומה, במעברים שלא מתאימים לרכבים נמוכים.

לא מסובך בכלל.

"רכב מנהלים" זה רכב יוקרתי מהרגיל, שבעבודה רק מנהלים מקבלים, ופשוטי העם מסתפקים בפחות. גם לא מסובך.

תא מטען גדול כמו בג'וק או שאוריס סטיישן היא רכב פנאי?

רכב פנאי היא הגדרה שיווקית למשפקחתית גבוהה בדיוק כמו שרכב מנהלים זו הגדרה שיווקית למשפחתית יותר גדולה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא מסובך בכלל.

בכל המקומות שאתה מתכוון אליהם אני עובר עם כל משפחתית סטנדרטית, ואני חרא נהג שטח.

לגבי רכב מנהלים - טעית בקטע של "יוקרתי מהרגיל" וכל מה שנשאר זאת החלטה של קצין רכב.

בקיצור, בולשיט.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...