Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה קניתי רכב ממישהו הכל היה טוב ויפה

רצף האירועים בשביל לנסות להעביר את כל המידע על התתקלה

אחרי שבוע מהקניה יום אחד במהלך יציאה מהחניה סיבבתי את ההגה עד אחד הקצוות שלו.. קפץ הסתובב כמה מעלות אחורה נדלקה נורת הגה

וההגה נהיה קשה לסיבוב המשכתי לנסוע עד הבית ככה איזה 2 קמ.. הסתכלתי מתחת למכסה מנוע סימני נזילת שמן.. כנראה מאותו הרגע ובמיכל היה קצת שמן ניסיתי להוסיף שמן לא עזר

למחרת לקחתי את הרכב למוסך, לאחר בדיקה נאמר לי שצריך להחליף משאבת שמןת הוחלפה משאבה..

לאחר איזה שבוע הבעיה חזרה אחרי קפיצה קטנה של הרכב מאבן נורה הגה נדלקה שוב.. המשכתי לנסוע 300 מטר נכבתה ההגה חזר לעבוד..

לאחר מספר ימים שוב פעם לאחר קפיצה נדלקה נורה החנתי את הרכב לא דוממתי מנוע פתחתי מכסה מנוע הסתכלתי נראה כאילו יש נזילה קטנה גם מתחת לרכב היו כמה טיפות שמן שנזלו השמן במיכל היה עדיין מעל למינימום..

סגרתי את המכסה מנוע בתריקה הנורה של ההגה כבתה וההגה התחיל לפעול חלק.. אחרי שסיימתי לעבוד התנעתי את הרכב הנורה של ההגה נדלקה

תוך כדי הנסיעה לבית הנורה כבתה לשתי שניות פעם אחת ההגה התחיל לתפקד ואז נדלקה ישר וההגה נהיה קשה שוב.. החנתי את הרכב בבית

פתחתי מכסה מנוע הבאתי כלים התחלתי להתעסק בלהגיע לחיבורים של המשאבה פתחתי את הפלסטיק שנמצא מתחת למנורה הקידמית בתמבון מצד ימין איפה שהמשאבה ממוקמ בדיוק יש תמונה מצורפת אחרי שחיברתי בחזרה כבר כבר

שמתי את הפלאפון בדש בורד הפעלתי וידיאו שיצלם אם הנורה נכבת תוך כדי שאני מביא מכות חלשות עם מברג על החיבורים או מנתק אותם ומחבר מחדש.. בקיצור כמו שחשבתי הנורה כבתה וההגה התחיל לפעול..

החזרתי הכל למקום למחרת בבוקר התנעתי את הרכב הכל עבד רגיל נסעתי סביבות ה 2קמ דוממתי הלכתי לכמה דקות חזרתי התנעתי את הרכב הנורה שוב נדלקה וההגה נהיה קשה משם כבר למוסך שוב פעם..

הראתי לו את הסרטון הכל.. אמרתי לו שיש כנראה בעיה בחירורים או בחוטים למרות שהוא אמר לי לפני זה שיש מצב זה האטרנטור שמעביר מתחת חריג לפעמים..

הוא התקשר אלי לפני כמה דקות אחרי בדיקה שהעביר עם חשמלאי אמר כנראה הרכב עבר תאונה קטנה ולפי שקנית אותו.. ויש חוטים שמקצרים מצד ימין וצריך להחליף אותם ולסדר שם את האזור וגם את הקופסא של הפיוזים

המשאבה כמובן הוא מחליף היא עם אחריות לחדשה

מה אתם אומרים? רוצה לשמוע עוד קצת דעות לפני שאני מבזבז עוד כסף

(הסטון של הדשבור לא עולה לי לא יודע למה לא כזה רלוונטי מה שרואים בסרטון הסברתי במילים)

WhatsApp Image 2019-02-02 at 11.32.02 AM.jpg

פורסם
שמתי את הפלאפון בדש בורד הפעלתי וידיאו שיצלם אם הנורה נכבת תוך כדי שאני מביא מכות חלשות עם מברג על החיבורים או מנתק אותם ומחבר מחדש.. בקיצור כמו שחשבתי הנורה כבתה וההגה התחיל לפעול..

רעיון מקורי ושימושי. אהבתי מאוד!

זה שמצאת את התקלה לבד מרשים ביותר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אחרי שהוצאתי 1700 שקל על משאבה והעבודה על ההחלפה שלה.. נראה לי כל אחד היה מנסה לגלוג לבד מה הולך שם..

אחרי שאומרים לך שנשרפה המשאבה בפעם השניה אומרים התקלה מגיע מהאלטרנטור ובגלל זה המשאבה הלכה והחלפה או תיקון של אלטרנטור זה עוד 1000.. ובפעם הראשונה לא יכלו להגיד את זה...

בקיצור תעשייה שמגלגת כסף על החלפת חלקים ולא באמת מנסה למצוא את מקור הבעיה.. ואני זה שנדק מזה

חוץ מזה לא בטוח שזה שהבאתי מכות על החיבורם זאת הבעיה.. רק השארה שזה יכול להיות קשור

ושחכתי לציין שכל החיבור שם היה שמנוני אחרי שנזל עליו שמן

• תוכן חדש...