Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החזרת את הסוללה והוא עדיין רושם שאין סוללה?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
החזרת את הסוללה והוא עדיין רושם שאין סוללה?
כן, עד שהפעלתי המחשב מחדש ואז חזר להיות 50% מחוברת ולא נטענת.
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

זהו עבד מספיק, כ3 חודשים והבטריה החדש גם לא עובד, אותו בעיה מהקודם מראה 76% לא נטענת ככה כל הזמן, וברגע שאני מנתק המחשב מהחשמל נכבה מיד המחשב,

מאיפה נובע הבעיה, והאם שווה להשקיע כי מדובר על מחשב בן 7 שנים.

פורסם

אפשרות אחת היא שהסוללה החדשה גם היא לא תקינה.

יותר סביר שהבעייה היא ב embedded controller שמנהל (בין היתר) את טעינת הסוללה. אם כך הדבר, לא מעשי/כלכלי לתקן את המחשב.

:turn-l:
פורסם

כמוצא אחרון, לנסות להחליף מטען, אם יש מטען תואם אחר שמסתובב בבית.

הייתה לי לא מזמן בעיה מוזרה מאוד, קניתי סוללה חדשה ל-X220 שלי, ברגע שהייתי מחבר אותה המחשב היה משתגע, הטעינה מפסיקה, והמחשב היה נכנס למוד הספק מוגבל בלי קשר אם היה מחובר לחשמל או לא, בקושי זז. לאחר ניסיונות רבים בכל מיני כיוונים, בהברקה של רגע פשוט החלפתי למטען לנובו אחר, חדש יותר, בהספק זהה שהסתובב בבית, והבעיה נפתרה מייד. אני מניח שהייתה אי-התאמה בין בקר הטעינה לרוויזיה של הסוללה ולרוויזיה של המטען (לא זיהה את פרטיהם) או משהו בסגנון.

חזיר דיזל

פורסם

אני הזמנתי רק סוללה אחת למחשב נייד דרך אייבי. אבל הזמנתי מספר סוללות לטלפונים סלולרים שכולם בלי יוצא מן הכלל לא היו הכי מוצלחים.

לדעתי הזמנת סוללה דרך אייבי (במיוחד אייבי) זה חתול בשק. האיכות היא גם בהתאם.

אם המחשב היה מאוד חשוב, לדעתי היה כדאי לקנות בארץ במחיר פי 3. אבל בארץ יש אחריות ויש עם מי לדבר כאשר הסוללה לא תקינה. עניין יש עלות מול איכות.

פורסם

מדובר במחשב בן 7. אני מסופק אם הוא מצדיק עוד ועוד השקעה. מחשב בסיסי מודרני יהיה יותר שימושי.

דרך אגב - לי יש בעיה דומה עם מחשב בן 5.5 שמשמש את אשתי, והשימוש די דליל. משאיר אותו מחובר לרשת החשמל וזהו. לצרכי ניידות קניתי לה iPAD והיא מאושרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני הזמנתי רק סוללה אחת למחשב נייד דרך אייבי. אבל הזמנתי מספר סוללות לטלפונים סלולרים שכולם בלי יוצא מן הכלל לא היו הכי מוצלחים.

לדעתי הזמנת סוללה דרך אייבי (במיוחד אייבי) זה חתול בשק. האיכות היא גם בהתאם.

אם המחשב היה מאוד חשוב, לדעתי היה כדאי לקנות בארץ במחיר פי 3. אבל בארץ יש אחריות ויש עם מי לדבר כאשר הסוללה לא תקינה. עניין יש עלות מול איכות.

אם אתה מסנן תוצאות ומוסיף את מילות הקסם מקורי genuine אתה מקבל את אותו מוצר שהיצרן מספק עם איכות טובה.

https://www.ebay.com/itm/Genuine-Battery-for-Lenovo-IdeaPad-G460-G470-G560-G570-V470-V570-Z470-L09S6Y02/323529912215?hash=item4b53e2af97:g:8bcAAOSw8KJb27iB

קובי

:-)

• תוכן חדש...