Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 20K

rek345
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מבקשת ייעוץ בקניית רכב.

תקציב: 20K גג 22K.

מטרה: נסיעה בתוך העיר יומיום לעבודה 10 דקות כל צד, בחזור לאסוף 3 ילדים. (מדי פעם יציאות נוספות)

חשוב לי: בטיחות, אמינות- מינימום תקלות, צריכת דלק נמוכה, מרווח מבפנים, שנתון מתקדם, ק"מ נמוך.

יש לציין שאני נהגת חדשה, מבינה אפס ברכבים ולא צריכה משהו מפואר, יש לי מי שיעזור לי לבדוק את הרכב לפני הקניה.

מה מומלץ:

מיצובישי לנסר 2010

מזדה 3 2010

יונדאי i25

טיוטה קורולה 2007

הונדה סיוויק (שנתון נמוך)

טיוטה פריוס- מאוד אהבתי, יש סיכוי?

אודה לכל תגובה שתעזור לי להחליט על מה ללכת.

עריכה אחרונה על ידי rek345
פורסם

פריוס/I25 - לא יודע אם אפשר למצוא בתקציב הזה ובכלל,רכב שחוט לא כדאי לקנות.

מאזדה 3- מעט צפופה מאחור ולא יודע אם 3 ילדים יוכלו להיכנס כמו שצריך.

טויוטה קורולה 2007 סה"כ רכב אמין וטוב אבל זה כבר רכב בן 11-12 ויכולות

לצוץ גם שם תיקונים (היה כאן שרשור של משתמש שהיה לו טיפוטל של בלאי מצטבר על סך 4000 ש"ח, כן גם אם זו טויוטה הרכב ישן וחלקי מתלה/פרונט- בולמים,תושבות וכאלו יזדקקו להחלפה בשלב כזה או אחר פרט ליישור הקו שתצטרכי לעשות אלא אם תמצאי רכב שטופל במורשה כל חייו (נדיר אבל אולי ניתן).

הייתי מחפש יונדאי I30 2008-9 מידיים פרטיות בלבד כולל ה "לשעבר",בידיעה שרכב שמור ומטופל יהיה אמין ברמה הכללית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רוב האופציות שציינת יהיו כבר מבוגרות יחסית, סביר להניח שהמנוע והגיר יראו אמינות אבל יהיה כנראה בלאי מסביב.

לפני שנה החזקתי סיוויק 2006 מהצורה החדשה, המנוע והגיר אמנם היו אמינים אבל היה המון בלאי טבעי מסביב (ציריות, בולמים וכו).

אם מדובר על נסיעות קצרות הייתי ממליץ אולי לרדת קטגוריה ולקחת שנתון יותר גבוה

פורסם

אף אחת מהאופציות שרשמת לא תכיל 3 כיסאות ילדים. אם הילדים צעירים ועדיין יושבים בכיסאות, הייתי מחפש רנו סניק מ-2011 (עם מנוע וגיר של קשקאי).

אם הילדים כבר גדולים ואין צורך בכיסאות, הלנסר נשמעת אופציה סבירה והייתי מוסיף גם קיה פורטה (הכי חדשה שתיכנס בתקציב). למרות שגם במקרה הזה הסניק יהיה אופציה מצויינת.

אם מדובר (כמעט) רק בנסיעות קצרות צריכת הדלק לא אמורה להיות מהותית, והייתי פחות מתחשב בה. חבל לפסול רכב טוב בגלל צריכת דלק גבוהה כשנוסעים 10 דקות לכל כיוון.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

תודה לכם על התגובות, מחכים.

האם צריך כסאות / בוסטרים מאחור ואם כן , כמה ?

מבין מה שרשמת הייתי לוקח לאנסר

צריכים כסא ו-2 בוסטרים מאחורה

ירדנו מהפריוס

איך הלאנסר 2010 130,000 ק"מ לעומת

שברולט קרוז 2012 עם 86,000 ק"מ

כששתיהן באותו מחיר?

צריכת הדלק של שברולט באמת כזאת נוראית?

תודה על העזרה!

עריכה אחרונה על ידי rek345
פורסם

שברולט קרוז יכולה להיות אופציה לא רעה אך יחד עם זאת,חשוב לבדוק את נושא הגיר שהיו עליו לא מעט תלונות- היה ריקול ולחלק מהמכוניות הוחלף/שופץ הגיר לאחר שניתנה עליו הרחבת אחריות ע"י היבואן.

אני עדיין חושב ש I30 או אפילו בגרסת הסטיישן I30 CW פרטית תהיה בחירה יותר טובה אבל זו רק דעתי.

פורסם

איך מחליטים?

נשארנו עם:

מיצובישי לנסר

שברולט קרוז 2012 1.8

קיה פורטה

יונדאי I30 / סטיישן

רנו סניק

בכל אחד מאלו את השנתון הכי מתקדם במסגרת התקציב.

מעדיפים להתמקד במשהו אחד ואז לחפש רק אותו

פורסם

קיה פורטה היא אחותה של היונדאי- לטעמי בגרסת הסטיישן היונדאי מאובזרת יותר ובעלת תא מטען ענק- אם התקציב ימתח ב3-5 אלפים,זו הבחירה הטובה מבין כולן ויחד עם זאת,לא הייתי פוסל קרוז רק עם מנוע 124 כוח סוס (בשום אופן לא לגעת בגרסת ה 116 המאוד לא מוצלחת שסבלה לא רק מגירים בעייתיים,אלא גם ממנועים מתחממים. את הקרוז הייתי שוקל בתנאי שעברה שיפוץ גיר באחריות (מאוד יקר ומגיע לפחות במוסכי החברה ל 6500-8000).

פורסם

הקרוז שפות"ש הזכירה היה ה-1.8, אלו שהזכרת הן ה-1.6. לא יודע להגיד אם עניין הגיר רלוונטי גם ל-1.8 או לא.

דבר ראשון שהייתי עושה זה לבדוק באיזה דגמים כיסאות הילדים שלכם נכנסים בצורה סבירה, ואז מבין הדגמים האלו הייתי בוחר את האקזמפלר העדיף. בתקציב כזה, המצב של האקזמפלר הספציפי חשוב יותר מאשר הדגם.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

תודה על העזרה

ממוקדים על רכב מסויים-

קרוז 2011 אבל מנוע 1.8, עם 127,000 ק"מ ב-17,000 ש"ח

בדיקת מוסך בלי ליקויים משמעותיים

כדאי?

אני לחוצה שיש דברים שלא רואים בבדיקת מוסך ואני יכולה להתקע עם תיקונים גדולים, יש בסיס?

יש כאן מישהו עם הרכב הזה בדיוק שיכול לחלוק מניסיונו?

אודה לכל תגובה. תודה!

פורסם
הקרוז שפות"ש הזכירה היה ה-1.8, אלו שהזכרת הן ה-1.6. לא יודע להגיד אם עניין הגיר רלוונטי גם ל-1.8 או לא.

דבר ראשון שהייתי עושה זה לבדוק באיזה דגמים כיסאות הילדים שלכם נכנסים בצורה סבירה, ואז מבין הדגמים האלו הייתי בוחר את האקזמפלר העדיף. בתקציב כזה, המצב של האקזמפלר הספציפי חשוב יותר מאשר הדגם.

מה זה אקזמפלר? :?

פורסם
תודה על העזרה

ממוקדים על רכב מסויים-

קרוז 2011 אבל מנוע 1.8, עם 127,000 ק"מ ב-17,000 ש"ח

בדיקת מוסך בלי ליקויים משמעותיים

כדאי?

אני לחוצה שיש דברים שלא רואים בבדיקת מוסך ואני יכולה להתקע עם תיקונים גדולים, יש בסיס?

יש כאן מישהו עם הרכב הזה בדיוק שיכול לחלוק מניסיונו?

אודה לכל תגובה. תודה!

.... יש מישהו?

• תוכן חדש...