Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החודש, לראשונה, נפתחו ספרי הזמנות לשלושה רכבים חשמליים בארץ (נירו,

אני מניח שהתכוונת לנירו פלאג אין ולא לנירו החשמלי שטרם התחיל להימכר בישראל (יתחיל להימכר רק באמצע השנה).

תתחדש ותהנה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יפיופה. זו הסטלביו (הלבנה) החדשה השניה פה של חברי פורום.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אני עם השנייה.

לי יש את ה280 כבר 3 חודשים ונהנה ממנה מאוד, מנוע פשוט מפחיד. עד הדברים שאני הכי אוהב ברכב זה את החלק הפנימי,מושבים,דשבורד ואת הריפודים החומים, ועכשיו בחורף החימום בהגה פשוט כיף.

לפותח השירשור, מציע לך לעשות חלונות כהים ברכב, לשכן שלי יש כמו שלך בול ועשה חלונות כהים והרכב מאז נראה "רע" במובן הטוב של המילה והכי חשוב תתחדש יש לך רכב פגז, שבמחיר שקנית אותו הוא פשוט ללא תחרות.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

full disclaimer: עשיתי לייק להודעה שלך לפני שהגעתי לסופה, כתיבה מהלב, לא מייגעת ומאוד מעניינת.

מאוד התחברתי לדרך שלך לנתח את האופציות, לרגע הייתי צריך לוודא שאין לי סטלביו בחניה עקב פיצול אישיות תמוה... :shock:

בכ״א: אחלה בחירה, תתחדש. הקרוס הכי יפה בשוק (להוציא, אולי, מזראטי)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הסקירה כתובה בצורה מאוד מהנה, כנראה כמו הרכב עצמו...

תתחדש.

מכיר מישהו שקיבל אותה גם ל-24 שעות ועדיין לא הצליח להתגבר על מחסומי הדיעות הקדומות והשמועות.

גם הוא בוגר קוריאנית (קיה) וכנראה ימשיך עם הבחירות ההגיוניות והפחות מרגשות.

רכב מעניין ומהמם ביופיו!

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אם מישהו מחפש דוגמה מייצגת לתזה לפיה כמות אינה ערובה לכלום, ודאי לא לאיכות, יכולת ותמורה למחיר, הגעתם אליה. גם הוא גם אחותו הנמוכה נמכרים במספרים מביישים לגמרי.

פורסם
אני מניח שהתכוונת לנירו פלאג אין ולא לנירו החשמלי שטרם התחיל להימכר בישראל (יתחיל להימכר רק באמצע השנה).

תתחדש ותהנה.

אכן טעיתי...

התכוונתי לאיוניק החשמלית, שלהבנתי כבר ניתנת להזמנה.

פורסם

אתה ממש לא חייב, אבל אין פה סוד גדול. המבצע והמחירים מפורסמים כבר לפחות חודש וחצי.

פורסם
מנוע 200 כ"ס.

המבצע נתן הנחה גדולה מאוד, יותר מ-90K. לא יודע אם אפשר לפרסם את המחיר המלא...

אין שום חוק נגד זה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אחלה סקירה! נהניתי מאוד לקרוא.

בחירה מצוינת, לשמחתי יצא לי לנהוג עליה ואם הייתי קהל היעד היא היתה גבוה מאוד ברשימה שלי.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
אין שום חוק נגד זה.

טוב נו...

המחירון של הדגם הספציפי (מילאנו ספציאלה) הוא 349,900. לזה צריך להוסיף את חבילת העיצוב (ג'אנטים מהממים, פס אלומיניום או משהו כזה, ועוד כמה נגיעות קטנות) של בערך 5,000. רישוי - בערך 4,600, מה שאומר שהרכב על הכביש הוא 360,000 (הוספתי עוד כמה מאות בשביל התקנת המיגון הנדרש ע"י הביטוח).

המחיר במבצע, לפני מו"מ, עבור כל הנ"ל היה 269,000, על הכביש.

מו"מ הוריד עוד טיפה, וזה כלל גם טרייד אין במחיר סביר (לטרייד אין...)

פורסם (נערך)

פצצה של מחיר. הופך את זה לסוג של no brainer ברמת המחירים הזו אם אתה מחפש SUV שגם יודע להתנהג.

קצת מבאס שאין בקרת שיוט אקטיבית, אבל אפשר לחיות בלי...

איך הרכב רשום אגב?

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

האמת שברכב השני שלנו (איוניק, כאמור) יש בקרת שיוט אדפטיבית, וחוץ מפעמיים שהשתמשתי בה בגלל הסקרנות, לא מצאתי לה שימוש. כל עוד זה לא משחרר אותי משליטה על הרכב - זה לא באמת מוסיף ערך כלשהו.

לא הבנתי את השאלה לגבי הרישום...

• תוכן חדש...