Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , יש ברשותי טויוטה קורולה שנת 2003

תת דגם GLI

קניתי אותה לפני כחודשיים

היא באה לי עם שתי מפתחות מקוריים מבעל הרכב הקודם אך ללא שלט

אמנם כן שלט שיש במחזיק מפתחות , שהיה בשימוש בעבר

בעל הרכב הקודם סיפר לנו ששאלנו על שלט שהוא ביטל את האזעקה שהייתה לרכב כי היא החלה לעשות בעיות

האזעקה הייתה של BOSH , המוח שלה פורק ונמצא במגירה בין הנהג לנוסע

וראיתי באייבי שלט מקורי של טויוטה ומלא מדריכים ביוטיוב איך להכניס את הרכב למצב Programming על מנת לקודד שלט חדש לאוטו

אמרתי שאנסה זו לפני שאני מזמין שלט בכלל לרכב , והרכב שלי לא מגיב לתהליך כמו במדריכים , אני חושב שחיברו את האזעקה החיצונית (כלומר זו שלא באה מהיצרן) חיבלו במערכת הרגילה של הרכב שבאה מהיצרן , שאני עושה את הצעדים של הקידוד כדי להכין את הרכב למצב קידוד

הוא אמור להינעל ולהיפתח לבדו ואז לוקחים שלט ולוחצים על נעילה ופתיחה שניה אחת ביחד ואז נעילה ופותחים את הדלת והשלט מקודד

אבל אולי אין לרכב הזה באמת את המערכת כמו כל האנשים שמקודדים את השלט ביוטיוב ?

או שבאמת ניתקו את המערכת המקורית שחיברו את האזעקה ?

אשמח למישהו שהיה לו את הרכב וידע להגיד לי .

פורסם

הרכב הזה הגיע בלי מערכת נוחות מקורית לישראל בשנים האלו. מה שאתה מתאר זה תהליך של מערכת נוחות מקורית.

כנראה היה ליבואן זול יותר להתקין מערכת בוש בארץ (וגם אז כולם רצו אזעקה...)

פורסם

יש לי את הרכב הזה.

פעם ראשונה עשיתי טעות ושכפלתי במוסך מורשה מפתח מקורי ושלט מקורי של בוש. התענוג עלה 600 ש"ח לפני 4 שנים+.

פעם שניה נזקקתי רק לשלט, שכפלתי שלט לא מקורי ואם אני לא טועה עלה 150-200 ש"ח. הבאסה הוא מגושם יותר וצריך ללחוץ פעמים על הלחצן כדי לשלוח פקודה.

אגב, אם אתה דואג לגבי הפתיחה של הבאגאז' מהשלט , בשלט הלא מקורי מסתבר שכפתור פתיחה הוא נועל ופותח את הדלתות, וכפתור נעילה הוא פותח את הבאגז'.

לגבי כל הסרטונים ביוטיוב לפי דעתי הם לא רלוונטים לדגם הזה מכמה סיבות:

1)יש לקורולה יותר מידי גרסאות (אמריקאי, אירופאי, אסיתי ויפאני) שבעיקר דומות בתא הנוסעים ופה ושם מבחוץ דומות.

2)בארץ היה נהוג דאז להתקין מערכות אזעקה בהתקנה מקומית כדי לחסוך קניה של המקורית או סתם לבטל אותה ולדחוף התקנה מקומית. יש מדינות בכלל שהשלט רק היה פותח/נועל את הרכב וזה לא אזעקה (בדומה לרכבים החדשים).

דבר אחרון, כרגע נשמע שאתה פותח ונועל את הרכב עם מפתח בלבד. תברר מה הסיפור עם המערכת אזעקה.

• תוכן חדש...