Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני מחפש רכב חדש בלבד עד 100000 ש"ח , סופר מיני לנסיעה של כ - 80 ק"מ ליום עבור האישה.

חשוב שיהיה חסכוני בדלק , אמין ונוח ובטוח . היום יש לה סיריון ישן בן 10 שנים, והיא רוצה להרגיש יותר "בטוחה " בדרכים.

מתלבטים בין יונדאי I20 החדשה שרק מגיעה לסוכנויות, עם מנוע טורבו 1 ליטר ו3 בוכנות. (האם מפרט זה כדאי ואמין לאורך זמן?)

מזדה 2 , אולי מ- 0 ק"מ , סיטרואן C3 , ואולי גם טויוטה יאריס , בקיצור יש הרבה מועמדות, אבל אלו העיקריות.

אשמח לקבל עזרתכם ,

תודה רבה,

פורסם (נערך)
שלום ,

אני מחפש רכב חדש בלבד עד 100000 ש"ח , סופר מיני לנסיעה של כ - 80 ק"מ ליום עבור האישה.

חשוב שיהיה חסכוני בדלק , אמין ונוח ובטוח . היום יש לה סיריון ישן בן 10 שנים, והיא רוצה להרגיש יותר "בטוחה " בדרכים.

מתלבטים בין יונדאי I20 החדשה שרק מגיעה לסוכנויות, עם מנוע טורבו 1 ליטר ו3 בוכנות. (האם מפרט זה כדאי ואמין לאורך זמן?)

מזדה 2 , אולי מ- 0 ק"מ , סיטרואן C3 , ואולי גם טויוטה יאריס , בקיצור יש הרבה מועמדות, אבל אלו העיקריות.

אשמח לקבל עזרתכם ,

תודה רבה,

ליונדאי יש רק 4 כוכבי בטיחות וכנ"ל גם למאזדה 2.

לגביי אמינות של יונדאי חדשה שעדיין המנוע שלה לא שווק איך אפשר יהיה לתת לך תשובה?

לא מעט יונדאי סובלות לא מעט מבעיות במערכת היגוי, אבל אם אתה קונה חדש מהחברה זה לא משנה כי אני לא יודע לגביי הצורה החדשה (את זה לא יספרו לך בסוכנות, אל תדאג, ידאגו להעלים ממך ולספר לך סיפורים).

הטויוטה כלל לא נוחה ואני התלבטתי גם לגביה ולא בחרתי בה.

אני הייתי בהתלבטות דומה לשלכם עד לפני כמה שבועות והמועמדות הסופיות היו פיג'ו 208 והונדה ג'אז.

הפיג'ו משכה אותי מאוד בגלל הנאה מנהיגה והמנוע החזק, וההונדה בגלל מרווח הפנים ומערכות הבטיחות +

בסופו של דבר בחרתי בג'אז בגלל מרווח הפנים ומערכות הבטיחות האקטיבית, וגם בגלל שהיא קיבלה ציון טוב במבחני הריסוק של EURONCAP וגם במבחני ה IIHS האמריקאי ועברה בהצלחה את מבחן ה SMALL OVERLAP שהרבה מכוניות נכשלו בו וגם את המבחן שבודק חוזק גג:

https://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/honda/fit-4-door-wagon

.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם (נערך)

רק עוד שנתיים שלוש נוכל להגיד לך האם הI20 אמינה לאורך זמן, יחידת ההינע שנמצאת בה נמצאת רק בסטוניק שגם הוא פה תקופה קצרה יחסית. גם בנוגע לצריכת דלק אין הרבה נתונים מלבד הרשמיים.

היתרונות של הI20 הם מרווח פנימי והאבזור הבטיחותי הכי נרחב מכל האופציות בקטגוריה.

היאריס נחשבת לאמינה וחסכונית, במיוחד בגרסה ההיברידית, אבל לדעתי מדובר בסופרמיני הכי לא נוחה שנמכרת היום כחדשה, אבל שוב, תנסו בעצמכם.

מזדה 2 קצת צפופה והבלימה האוטונמית שלה מוגבלת ביחס למתחרות (עד 30 קמ"ש בלבד) ומגיעה עם מובילאיי, בכל מקרה רק דינאמיק ומעלה. מבחינת נוחות על הצד הקשיח יותר ולא הכי חסכונית כאן.

C3 מציעה נוחות מעולה במחיר של זוויות גלגול מעט גדולות מהרצוי אבל לא נוראיות ומציעה גם התרעה על רכב בשטח מת בנוסף לבלימה אוטונומית והתראה על סטייה מנתיב.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

בדוק מחיר של מאזדה 2- אם ההבדלים לא גדולים בין 0 ק"מ לסוכנות-תלוי כמה זמן תחזיקו ברכב (אם לפחות 4 שנים אז ה 0 ק"מ תשתלם).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

פג'ו 208 היא אחותה התאומה של ה-C3 עם חלקים זהים (לפחות מנוע וגיר).

ממה שאני מבין PSA שמים את פג'ו מעל סיטרואן במיתוג. בקיצור שווה לבדוק גם אותה, בגרסאת ה TECH EDITION יש מערכת חניה אוטומטית.

פורסם

מצד שני חוץ מבלימה אוטונומית אין ל208 מערכות בטיחות ולכן היא נופלת ביחס לשאר המתחרות, וגם לא עוזר שעוד חצי שנה +- הדגם יוחלף בחדש.

• תוכן חדש...