Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה ברדיו דיסק premier dvm6500gp

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

מצ"ב התצוגה על המסך כעת. המכשיר לא עובד בכלל (עשיתי RESET וכמה כיבויים והדלקות) . לא היה שום סימן מקדים. המכשיר בן 2.5 שנים לאחר תקופת האחריות.

האם מישהו מזהה את התקלה? האם שווה לתקן?

היכן ניתן לתקן (איזור ר"ג)? מה עלותו של מכשיר חדש כזה? (את זה קיבלתי במתנה ממתקין המעלון לנכים שמותקן ברכב).

להיכן אתם ממליצים ללכת?

מבחינתי, אפשר ללכת על מכשיר חדש, אבל בהוצאה של מקסימום 1000 ש"ח כולל התקנה. השימוש שלי הוא בסיסי: רדיו, DVD,BT.

תודה,

אבי

dvm.jpg

פורסם (נערך)

לא כ"כ מבין בזה... מה אני צריך לעשות?

אם זה להעביר "קו" בין הנקודות לפי הסדר, את זה עשיתי, ולא עזר.

עריכה אחרונה על ידי avi966
פורסם

תנסה ללחוץ על 1, אחרי זה 2 וכך הלאה.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עידכון: כיול המסך הצליח. יש תצוגה ומעבר בין רדיו/bt/ dvd. אבל עכשיו אין לי שמע...

יש רעש חזק מהרמקולים האחוריים ולא מושמע שום צלילים , והקדמיים בכלל לא עובדים. כמו כן, התצוגה בסינית, ואני לא מוצא איך לעבור לאנגלית.

פורסם
עידכון: כיול המסך הצליח. יש תצוגה ומעבר בין רדיו/bt/ dvd. אבל עכשיו אין לי שמע...

יש רעש חזק מהרמקולים האחוריים ולא מושמעים שום צלילים , והקדמיים בכלל לא עובדים. עשיתי RESET + מעבור להגדרות יצרן ולא עזר..

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...