Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i25 או ניסן אלמרה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מחפשים רכב עבור אמא של אישתי.

היא רוצה רכב סדאן קטן והצלחנו להתמקד איתה ל-i25 או לניסן אלמרה.

שנים 2014-2015~

א. מה מומלץ לבדוק הרכבים האלו לפני שלוקחים אותם לבדיקה (חלק גדול מהרכבים היו מין הסתם בליסינג).

ב. נקודות יתרון-חסרון בין שתיהן?

אשמח לשמוע דעות

פורסם

את היונדאי כדאי לחפש עם מנוע 1600- רובן פרטיות והן חזקות ומאובזרות יותר מה 1400 האנמי מעט.

לגבי האלמרה- כמו היונדאי רכב בינוני אבל יחסית למחיר נותן תמורה טובה למי שמחפש להגיע מנקודה a ל נקודה b ללא דרישות מיוחדות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם האלמרה ברמת גימור S הייתי מוותר בכלל בלי להסתכל - הרכב מאובזר באופן מזעזע(אין אפילו כיוון נורמאלי למושב, שלא נדבר על כיוון חשמלי למראות או לוח מחוגים נורמאלי) וזה רכב שמביש את החברה שנתנה אותו בליסינג/השכרה ללקוחות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תודה רבה על התגובות.

טוב, אז ההמלצה היא חד משמעית לכיוון ה-i25.

על מה אנחנו צריכים לשים לב?

ברור שעדיפה גרסת ה-1600 ועדיף רכב בבעלות פרטית , אבל זה מעלה את המחיר וחורג מהתקציב (לפחות נושא הליסינג).

כמה שווה לחפש דווקא את גרסת ה-1600? הבנתי של-1400 יש 6 הילוכים ול-1600 יש 4 הילוכים כרגיל?

יש שנתונים ספציפיים שבהם היו מתיחות פנים ושינויים פנימיים ששווה לכוון אליהם?

ב-1400 יש מכוניות של 100 כ"ס ויש של 109 כ"ס אם ראית נכון. מה ההבדלים?

פורסם

ב2014 נעשתה החלפה לגיר רציף, וה1400 עם ה100 כ"ס הוא עם הגיר הרציף. לדעתי לא 1600 לא חובה וה1400 הרציף נוח יותר ושקט יותר בשיוט.

פורסם

תודה על התגובה, אבל לא בטוח שהבנתי.

ב-2014 הגיר הוחלף לרציף 6 הילוכים וההספק ירד מ-109 ל-100, אבל הגיר הרציף יותר נוח.

אם אני רואה מכוניות 109 אז הן פחות נוחות?

הבנתי?

פורסם

אם הנסיעות הן בחיפה/ ירושלים או בינעירוניות באיזור הררי - תחפשו i25 רק עם מנוע 1.6.

לנסיעות במישור מנוע 1.4 מספיק.

אני הייתי מעדיף , במיוחד בקניה מחברת ליסינג, גיר "טיפש" ( אוטומטי 4 הילוכים ) . הוא יותר עמיד לאורך הזמן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יותר נוחות בשיוט עקב נסיעה בסלד נמוך יותר. ואין ל1.4 שום בעיה להסתובב באזור הררי כמו ירושלים, מניסיון. גיר הארבע הילוכים הוא מאוד וותיק ונחשב לאמין יותר מהרציף במקרה של הi25.

פורסם

האמת שהתבלבתי כבר לגמרי :-)

היה לי גיר רציף לפני עשור בפיאט פונטו שלי.

זה באמת נוח וחסכוני.

מבין שהרציף יותר נוח במהירות שיוט (בגלל סלד נמוך) למרות שרוב הנסיעות שלה הן לבד באוטו למרחקים קצרים (מהבית לעבודה ולקניות). היא גרה בחיפה ועובדת בכרמל באמת, אבל כיוון שהיא נוסעת לבד לא חושב שתהיה בעיה.

מבחינת אמינות, שזה מה שחשוב לה - הרציף מתקלקל יותר? העליות אחזקה שלו יקרות יותר?

ושוב, תודה על התגובות וההשקעה בהסברים.

פורסם (נערך)

אני שוב חוזר על ההמלצה - לקנות את הדגם 1.6 עם גיר אוטומטי פלנטרי.

ואם התקציב לא מאפשר, לקנות מחברת אלדן 1.4 ( גם את הדגם עם גיר אוטומטי 4 הילוכים ). למה אלדן? כי הם מאפשרים לבטל את העסקה תוך חודש , במקרה והרכב יתגלה כחלש בתחילת הנסיעה בעליות ( בניכוי דמי שכירות יומיים על אותם הימים שהרכב היה בשימוש ). גם באחריות שלהם יחסית רחבה והטיפולים מוסכי יבואן.

מניסיון, יש הרבה יותר כוח זמין בהאצה התחלתית לדגם 1.6.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...