Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ציריות מאזדה 3 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הבעיה בציריות? רעידות או תיקתוקים בסיבובים? אם אני זוער נכון משופצות עולות סביב ה 300 שח לציריה. עבודה עוד בערך 250 שח. אם השמן גיר שלך תקין תבקש שייאגרו אותו ויחזירו.

פורסם

רעידות .

2 הציריות נוזלות וגומיה אחת שצמודה לגלגל קרועה ומוציאה המון גריז .

החלפתי בערך לפני שנתיים את הציריות כנראה הם כבר נגמרו אבל אני לא זוכר כמה עלו לי אז .

פורסם (נערך)
שאלה: מה הקשר שמן גיר לציריות? סליחה על הבורות

הציריות יוצאות מתוך הגיר. כשאתה שולף ציריה החוצה, יחד איתה ברוב המקרים נשפך שמן גיר עד גובה החור שנוצר.

IMG_5043.jpg

אדם - לצערי כבר יש בעיות. הוא אמר שיש לו רעידות, מה שאומר שהלך ה-TRIPOD JOINT.

בד"כ אי אפשר לקנות אותו בנפרד בארץ (בניגוד לפעמון, הצד הנגדי של הציריה) , אז פשוט משפצים או מחליפים ציריה קומפלט.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

בנוגע לרעידות

גם לפני החלפת הציריות לפני שנתיים חוויתי רעידות ולאחר ההחלפה הבעיה לא נפתרה .

הרעידות בדרך כלל במהירות יחסית גבוה וזה משתנה מפעם לפעם .

פורסם

לא. כבר נגרם נזק. אם היית תופס את זה בזמן, היית מחליף רק גומיה ומציל את הציריה.

ברגע שהגומיה נקרעת - הגריז עף ממנה ובמקביל נכנס לכלוך פנימה עד שהמיסבים נשחקים ומקבלים חופש.

אכן סה"כ 4 גומיות.

cv-joints-large.jpg

עריכה: תבדוק את זה בבדיקה פשוטה - כשהרעידות מופיעות - תעזוב את הגז. האם הרעידות מפסיקות מיד?

אם לא, צריך לבדוק כיוונים אחרים, ואכן אין קשר לציריה.

Stay Dirty

פורסם

אסף תודה רבה .

אז ממה שאני מבין שציריה אחת הלכה בטוח עקב הגומיה שנקרעה .

ציריה נוספת שנוזלת ( לא מהגומיה שקרובה לגלגל ) עוד אפשר להציל עם החלפת גומיה בלבד ?

בנוגע לרעידות אני אנסה את מה שאמרת .

שוב פעם תודה !

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...