Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שליטה בווליום בWAZE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בתקלה מעצבנת בWAZE

זה לא נותן לי להגביר או להנמיך את הווליום, עד אשר אני שומע שהקריין מדבר.

בעבר יכלתי לשלוט על הווליום כל עוד אני באפליקציה.

מה אני מפספס?

כפיר הג'ינג'י

פורסם

אתה לא יכול לשלוט על הווליום דרך לחצני הווליום בפלאפון שלך ? אם התשובה היא כן תנסה למחוק את האפליקציה , ריסטרט לנייד ולהוריד מחדש... נדוש אבל זה נשמע כאילו הבעיה היא במכשיר.

אם התשובה לשאלה היא לא אנא פרט יותר

Miata ND2

פורסם

זה תמיד היה ככה בכל המכשירים שהיו אצלי, וזה לא קשור לווייז.

זה קשור לאנדוראיד שבברירת מחדל נותן לשלוט בעוצמת המדיה רק כשהיא מופעלת (משמע - כשווייז מפעיל את השמע).

פורסם

באנדרואיד ערוץ הקול שיתופי. באייפון (לפחות בימי האייפון 4) בכל פעם שהיתה מגיעה התרעה מהוייז, ה BT ברכב היה עובר למצב של "שיחה נכנסת", המוזיקה היתה משתתקת לחלוטין וניתן היה לשמוע בבירור מוחלט את ההכוונה ; באנדרואיד זו פשוט אנרכיה. קשה מאוד לשמוע בבירור ההנחיות אם יש גם מוזיקה ברקע.

• תוכן חדש...