Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקשר למדיח כלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כחודשיים קניתי מדיח צר תוצרת בוש. בזמן ההפעלה הראשונה התחילו לנזול מים מתחתית המדיח ואחרי זה נדלקה נורה עם סימן ברז לידה.

בהפעלות הבאות המדיח כבר לא נזל אבל אחרי עבודה במשך שעה בערך הוא היה נעצר והייתה נדלקת נורה עם ברז לידה.

אחרי שהיו אצלי כמה טכנאים שלא מצאו שום תקלה, שלחו אלי טכנאי בכיר שקבע שהכרטיס "דפוק", והיבואן אישר את ההחלפה למדיח זהה חדש.

המדיח החדש עבד מצוין חודש ואתמול שוב פעם התחיל לנזול הפעם בלי הנורה עם הברז..

בפעם השנייה שהפעלתי אותו הוא נזל פחות ובפעם השלישית לא נזל בכלל.

מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה???

איך זה יכול להיות שכול המדיחים של בוש נוזלים???

פורסם

זאת הכללה כמובן

יש לי מדיש בוש רחב כבר שלוש שנים

תענוג - שקט - אפס תקלות

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

ייתכן ודגם לא מוצלח. באופן עקרוני אני שומע הרבה יותר תלונות על מדיחים צרים מאשר על רחבים.

יש לי גם בוש רחב, עובד נפלא כבר 5 שנים כמדומני.

פורסם (נערך)
ייתכן ודגם לא מוצלח. באופן עקרוני אני שומע הרבה יותר תלונות על מדיחים צרים מאשר על רחבים.

יש לי גם בוש רחב, עובד נפלא כבר 5 שנים כמדומני.

מעניין מה הקשר בין אמינות לגודל המדיח...

המדיח שקניתי לא היה זול ומיוצר בגרמניה....

אני לא מצליח להבין איך זה יכול להיות שהמדיח החדש נזל בשתי הפעלות ואחרי זה הפסיק, אם הוא כבר נוזל הוא לא אמור לנזול תמיד?

יום לפני שהוא התחיל לנזול היה אצלי אינסטלטור שפתח סתימה בקופסת ביקורת שצמודה למכונת כביסה, כדי לבדוק אם הסתימה נפתחה הוא שפך כמה דליים עם מים בכיור במטבח ולשם גם מחובר המדיח, יכול להיות שיש קשר בין הדברים?

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם (נערך)

אם הוא הזיז גוש אז אולי גרם לנזק, אם הצינורות על אותו קו וזה הכיוון.

אני עם מדיחי בוש כבר כ-15 שנה - הראשון החזיק יפה משהו כמו 11-12 שנה עם תקלה אחת (איזו משאבת פלסטיק שכנראה ניזוקה במעבר דירה), השני כבן 3-4 ובינתיים מצויין - שקט וחסכוני.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יכול להיות שיש קשר בין הסתימה בבית לנזילה.

הסיפון של הכיור במטבח שאלו המדיח מחובר לא סתום ולא היה סתום אף פעם, איך סתימה בניקוז של המכונת כביסה יכולה להזיק למדיח?

פורסם

2 מדיחים חדשים עם אותה התקלה בדיוק ?

כדאי לבדוק שהכל בסדר עם הניקוז, כי ייתכן ומסיבה כלשהיא המדיח לא מצליח לנקז או שהוא מקבל מהניקוז מים בחזרה ומציף את עצמו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
2 מדיחים חדשים עם אותה התקלה בדיוק ?

כדאי לבדוק שהכל בסדר עם הניקוז, כי ייתכן ומסיבה כלשהיא המדיח לא מצליח לנקז או שהוא מקבל מהניקוז מים בחזרה ומציף את עצמו.

איציק

נניח והבעיה בביוב, שנפתרה בשבוע שעבר, קשורה אכשהו למדיח. אז איך יכול להיות שהמדיח השני שהותקן לפני חודש וחצי עבד מצויין מיד אחרי ההתקנה בלי שנגעתי באינטלציה?

למה המדיח השני התקלקל דווקא אחרי שהסתימה תוקנה?

• תוכן חדש...