Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת קניה יונדאי I20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני על סף קנית של יונדאי i20 שנת 2011, יד 1 עם 42,000 ק"מ.

נסעתי על הרכב והוא מרגיש ומגיב כמו רכב חדש.

מצורף טופס בדיקה, אני אשמח לשמוע את דעתכם בקשר לבדיקה ובעיקר לפחחות.

תודה.

IMG_20181115_193429__01.jpg

פורסם

קח בחשבון שתיקון ריצפת תא המטען משמעות שלה היא ירידת ערך מסחרית לא קטנה - מכיוון שלא מדובר רק בהחלפת חלק אלא בהלחמה של חלק מהמרכב.

האם יש דו"ח שמאי על התאונה? אם אתה ממשיך עם הרכב קח בחשבון שיש פה ירידת ערך ואתה נדרש לזה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם המחיר הוא מחירון או מעט לידו אז העסקה לא משתלמת. הרכב עבר תאונה עם הפחתת ערך.

אל תתלהב מיד ראשונה ומעט קמ.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

טופס הבדיקה הוצג לי על ידי המוכר (הבדיקה נעשתה ב- 9.11).

כמובן שלא אשלם מחירון משוקלל על הרכב, הסיכום הוא מעט פחות ממחירון הבסיס.

בבדיקה לא הדגישו שלדה ורשמו משמעות נמוכה עבור רצפת תא המטען.

פורסם (נערך)

לא הייתי מסתנוור מהק"מ הנמוך והייתי מחפש רכב ללא תאונה במשמעות לפחמות סחירותית די גבוהה.

לא אהיה מופתע גם אם הרכב הזה היה במגרש מכוניות (ולא מטרייד אין של יבואן כלשהו מה שיכול להעיד שאעפ"י שהמכון הספציפי מומלץ מאוד בפורום לבדיקה לפני קנייה,יש מצב שחברות כזו או אחרת מול הסוחר עלולה לשנות ניואנסים בדו"ח הבדיקה ואם תקח את הרכב למכון בדיקה אחר לבדיקה עצמאית משלך,תגלה שאפילו מה שראית בבדיקה המוזמנת טוב מידי.

רכב שהחליפו לו חלקים עם ברגים: כנף קדמית/טמבון וכד' ואפילו החלפת דלת זה לא נורא,כאן במקרה שלך,ירידת הערך המסחרית המשוערת היא פי 3 מירידת הערך שקבע השמאי ויהיה לך קשה עד בלתי אפשרי למכור את הרכב ליד הבאה בלי הפחתה משמעותית במחיר גם לאור העובדה,שהרכב אינו נדיר וגם משום הפחד הפסיכולוגי הכנראה מוצדק שבפעם הבאה- אם חלילה הרכב שוב יקבל מכה דומה באותו מקום,האם הדבר ישפיע על גם בטיחות הנוסעים.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...