Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע לי על שימוש באשלגן על בננות להארכת חיי המדף שלהן, האם תפוחי עץ עוברים תהליך דומה?

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני עובד באחד מחברות ההדברה הגדולות בעולם. כל מה שקשור לכימיה, אין לי מושג. הדבר היחידי שאני יכול להגיד לך: החברה עצמה מוכרת תכשירים נוזלים או מוצקים (אבקה) לגדילה מהירה יותר, או להדברה מזיקים פיטריות או מחלות. להגיד מה היכולת אפקטיבית של מוצר מול הסיכונים, אין לי מושג.

פורסם

האנס, השאלה הנכונה היא באיזה טיפולים משתמשים בארץ, לא בכל העולם. אין לי תשובה, למרות שבביקור בבית אריזה של "בראשית" ברמת הגולן דיברו על זה. פשוט, לא זוכר מלפני מספר שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מלבד הטיפול שחברה שבה אני עובד מוכרת, יש טיפול ביולוגי: שמים בקבוק עם חומר, שהחומר מפריש ריח מסוים שגורם לחרקים להגיע לשם.

ראיתי את הטיפול הזה בשדות פטל ותותים באזור הדרום.

פורסם

אני יודע שמצפים אותם בשעווה. גם להבריק אותם וככה חיצונית נראים יותר טוב, גם להגן משיפשופים ומכות קטנות, וגם מונע מחלק מהמזיקים לחדור את שכבת השעווה.

פורסם

לא מכיר שמשתמשים באשלגן בבננות. אולי אתה מתבלבל - בננות מכילות הרבה אשלגן. יש הבחלה של בננות - קוטפים אותן כשהן ירוקות, מאחסנים בקירור, ולפני הוצאה למדפים מכניסים לחדר הבחלה רווי גז אתילן או אצטילן למשך זמן מה, מה שגורם להן להתחיל את תהליך ההבשלה.

בתפוחים (וכנראה לא רק) אני יודע שעושים דינוג - כלומר ציפוי בשעווה. הציפוי מאריך את חיי המדף אבל הרושם שלי הוא שעם הזמן הוא גורם למרקם "חולי" ולטעם רקוב. מי שלא טעם טעמו של תפוח פינק ליידי ישר מהעץ לפני דינוג, לא יודע מה הוא מפסיד. אני חושב שרק זן הענה פטור מהדינוג.

בשנים האחרונות שמתי לב שטעם הקלמנטינות השתנה, בניגוד לטעם החמוץ והעסיסי שהיה פעם, מתחיל להתפתח מהר מאוד טעם רקוב ולא נעים. אני חושב שהסיבה היא שהתחילו לדנג גם קלמנטינות.

חזיר דיזל

פורסם

להבחלה משתמשים באתילן. אצטילן זה קצת יותר "פיצוץ".

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

למיטב ידיעתי - לא.

אבל האחסנה שלהם היא תורה מדעית מאוד מעניינת.

אני לא זוכר מה פולטים התפוחים אחרי הקטיף, אבל באחסנה מורידים טמפרטורה ודואגים להרכב אוויר ספציפי שמונע מהם ריקבון.

הציפו בשעווה הוא לצרכי 'יופי'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...