Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

 

ברכב הנ"ל כאשר אני מסובב את הסוויץ' למצב Acc, הנורה של האימובלייזר המקורי (רכב ובתוכו מפתח) לא נכבית.

ניסיתי עם המפתח השני - אותה תוצאה. ברכב לא מותקנת קודנית.

 

מישהו נתקל במשהו דומה ויכול לתת לי כיוון?

 

תודה!

פורסם

מסתובב ולא נדלק. בנוסף, אני לא יודע איך זה באקסנט (הרכב לא שלי), אבל אין צליל של משאבת דלק כשמסובבים את המפתח ל-Acc.

האם הנורה של האימובלייזר אמורה להיות דלוקה או כבויה?

פורסם

אם נורת אימובליזר מקורי נדלקת זה בסדר ואומר שיש זיהוי מפתח ואישור הנעה,בדוק בפתיחת סוויץ או בזמן סטרטר האם אתה שומע את משאבת הדלק עובדת,באם כן כנראה חיישן קרנק תקול

פורסם

היי,

 

אני לא שומע את משאבת הדלק. לא מצליח להיזכר מה היה לפני התקלה, אם הייתי שומע או לא...

במידה ומשאבת הדלק לא עובדת - מה/איפה לבדוק? עברתי על הפיוזים בתא המנוע, הכל נראה תקין אבל אני לא יודע איך לבדוק את היוניט של משאבת הדלק, זה לא פיוז שקוף סטנדרטי.

פורסם

אם אין צליל של משאבת הדלק בחצי סוויץ כניראה שהיא לא תקינה. נתק צינור דלק בכניסה לחליל המזרקים ותן חצי סוויץ תראה אם מתבצעת זרימה. אם קיים קודן ברכב ייתכן והוא זה שעושה את הבעיות ויש לי ניתוק למשאבה.

פורסם
מסתובב ולא נדלק. בנוסף, אני לא יודע איך זה באקסנט (הרכב לא שלי), אבל אין צליל של משאבת דלק כשמסובבים את המפתח ל-Acc.

האם הנורה של האימובילייזר אמורה להיות דלוקה או כבויה?

בדרך כלל אם האימובילייזר המקורי תקין אז הנורה כבית.

אתה לא זוכר איך זה היה לפני שהייתה תקלה של חוסר הנעה?

פורסם

חוזר לעדכן באיחור אופנתי - התקלה נגרמה ע"י עלוקה ישנה של קודנית מבוטלת.

 

בדרך כלל אם האימובילייזר המקורי תקין אז הנורה כבית.

אתה לא זוכר איך זה היה לפני שהייתה תקלה של חוסר הנעה?

 

דווקא באקסנט ההיפך הוא הנכון - מנורה דולקת = מפתח מזוהה ותקין.

תודה לכולם על העזרה!

×
×
  • תוכן חדש...