Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

מונדאו 2006 מנוע 2.0 אוטומט.

באמצע הנסיעה המזגן הפסיק לפעול, לוח השעונים כולו(סל"ד, טורים, דלק, טמפרטורה) הפסיק לפעול.

עצרתי את הרכב בצד וכיבתי אותו. כאשר ניסתי להניע שוב, הרכב לא נדלק, רק תקתוקים מהמצבר.

פירקתי את המצבר, ונסעתי לחשמלאי רכב שבדק את המצבר ואמר שהוא תקין אך מרוקן, וצריך להטעין אותו.

השאלה מה גרם ללוח השעונים ולכל צרכני החשמל ברכב להפסיק לפעול, למרות שהרכב המשיך לנסוע..

האם הכבל מהמצבר לגוף הרכב לא תקין, או שמא הכבל מהמצבר לאלטרנטור לא תקין..

פורסם

בס"ד

צריך לבדוק את תקינות האלטרנטור, במידה והוא תקין, תצטרך לבצע בדיקת רציפות לכל שאר הכבלים החשודים.

האם פירקת כבל כלשהו בזמן האחרון, אם לא, אז סביר מאוד להניח, שלא שם הבעיה.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
בס"ד

צריך לבדוק את תקינות האלטרנטור, במידה והוא תקין, תצטרך לבצע בדיקת רציפות לכל שאר הכבלים החשודים.

האם פירקת כבל כלשהו בזמן האחרון, אם לא, אז סביר מאוד להניח, שלא שם הבעיה.

לא פירקתי או נגעתי בשום כבל.

האלטרנטור הוחלף לפני פחות משנה.

המצבר גם הוחלף לפני פחות משנה, ורטה 70 אמפר.

האם זה סימפטומים אופייניים(לוח שעונים וכל צרכני החשמל פסקו לעבוד בבת אחת תוך כדי נסיעה) לאלטרנטור ששובק חיים..?

פורסם

מניסיון קודם עם המונדאו יש להם מחלה של אלטרנטורים, הווסת מתח באלטרנטור נוטה למות מוקדם מהרגיל,נידרש החלפה של אלטרנטור.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

רמת האלטרנטורים המשופצים בארץ היא לא בשיאה אז צריך לבדוק הייטב. אם נחוצה החלפה של אלטרנטור שוב אז גש לרוני סטארט בתל אביב הוא משפץ טוב ובטוח יש לו במלאי משופץ במחיר מצוין.

• תוכן חדש...