Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נו באמת.

כאילו שלארוע מכירתי של ה-A קלאס, שעולה יותר מהאאוטלנדר, יגיעו יותר מתעניינים. פתאום יהיה ביקוש בפורום לרכישת מרצדס...

גם אם זה היה קורה, תאמין לי שהיו כאלה שבאים ובוכים שלא נתנו להם הנחה מספיק גדולה.

יש עוד יבואן שהציע משהו דומה, ולו על הרכבים הכי פשוטים בליין שלו? לא זוכר דבר כזה.

לא ראית מה רשמתי:

לאירוע חוויתי תביא את הA קלאס החדש על שלל גרסאותיו ותראה שפתאום יש היענות. (תדגיש כמובן שהמטרה זה רק לחוות את הרכב ולדבר עם מנהלי המותג ולא למכור אותם בפועל באירוע).

לאירוע מכירתי עם ערך מוסף לחברי הפורום אתה יכול להביא את מיציבושי על שלל דגמיו וגם יהיה היענות.

לאירוע "חוויתי" ל

מיצובישי אקליפס קרוס ומיצובישי ASX כנראה אין זכות קיום ויעיד כמות הנרשמים.כמו שאמרתי בשורה תחתונה הכל למען מטרה כלכלית וזה בסדר גמור וכל הכבוד ליבואן שמרים את הכפפה רק שלכל סגמנט יש תיאום ציפיות משלו זה הכל.

פורסם

במסגרת הפעילות שלנו באתר אנחנו פועלים עבור המותגים יונדאי ומיצובישי ועבור כלמוביל טרייד אין, ולא עבור המותגים האחרים, כך שהמיקוד בתובנות צריך להיות במותגים בהם אנחנו מטפלים.

לעניין אירוע חוויה אני מציע לכלמוביל לתת יום כזה עם הaקלאס החדשה במגוון גרסאות

אתה קורא או רק כותב?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

אם זה לא היה נופל לי בין 2 מבחנים הייתי מגיע.

למה A45 מעניינת אני יכול להבין,אבל למה כל המדינה מלאה בג'יפונים ש"על הנייר" לא מציעים יותר ממשפחתיות גדולות עוד יותר מעניין אותי.

נהיגה והתרשמות אובייקטיבית מהרכבים האלה(אובייקטיבית=בלי נציג שמנסה למכור לי את הרכב), לשמוע ממנהל מכירות ארצי על הסיבות להצלחה של הקטגוריה ולהתעדכן בטכנולוגיות וענייני אחזקה מהמנהל הטכני נשמע לי מעניין.

לא חושב שזה אירוע מכירות,אנשים בפורום רכב פחות מתחברים לסגנון הזה של הרכבים.

להחזיק אנשים+רכבי מבחן+אוכל+מנהלים ביום שישי בשביל להציג לקבוצה שככל הנראה לא תקנה את הרכב.

עריכה אחרונה על ידי halperin96

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אני לא יודע מה היה יוצא בפועל ואיך זה היה נראה בסוף.

אבל אם זה נסיעת מבחן ברכבים, ופגישה עם יודעי דבר, אני הייתי הרבה יותר משמח להשתתף בכזה ארוע.

מה לעשות, ואני לא כתב רכב שיש לי הזדמנות כזו כל שני וחמישי. נכון שאפשר לתאם נסיעת מבחן, אבל זה בכלל לא דומה, נסיעת מבחן כזו היא עם איש מכירות, מקסימום 15 דקות, ועוד אנשים שלחוצים שיגיע תורם.

אז אני ממש לא מבין על מה התלונות, חבל מאוד שאין כזה אירוע ביום, אני הייתי הראשון להרשם.

פורסם

אליהו, נשמע שאתה ממש שמח שהאירוע לא מתקיים.

אתה פשוט מחפש אירוע שבו יתנו לך להתחרע על רכב הדגמה של היבואן מבלי שתצטרך להיות לקוח של המותג, או שיתנו לך מחיר מיוחד.

אתה מראש לא מחפש את החוויה או את הידע, אתה מחפש את הצ'ופר.

זה בסדר גמור, אין עם זה באמת שום בעיה, רק שלאירוע הזה ספציפית הייתה מטרה אחרת, שפשוט לא הסתדרה עם מה שאתה רוצה, אז אתה יוצא כנגדו.

חוץ מזה, כלמוביל כתבו לך גם שהמשתמש שלהם בפורום מתרכז ביונדאי, מיצובישי וכלמוביל טרייד-אין, אבל אתה ממשיך בשלך.

מה שנקרא barking at the wrong tree.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

"מנהל מכירות ארצי", יו"ר דריקטוריון או מנכ"ל לא עושה עלי שום רושם. כל אחד מהם הוא בדיוק כמו איש מכירות באולם התצוגה. אולם, אם אני מעוניין בהנחה על הרכב אכן יהיה לאדם הנושא בטייטל זה או אחר יתרון. אך זה אירוע חוויתי ולא אירוע מכירות, לכן אין הבדל.

הצ'ופר הוא החוויה. אין כל חוויה בנסיעה ברכבים שצוינו. רכבי A לB.

אם המשתמש "קבוצת כלמוביל" פועל בשם מיצובישי ויונדאי, שלא יקרא לעצמו "קבוצת כלמוביל". נחמד לדעת שבכל מה שקשור למרצדס (למרות שהם יופתעו לדעת שיש פה לקוחות "נסתרים" רבים), הם לא טרחו להשקיע ולהגיע לפורום שלנו.

עריכה אחרונה על ידי david brown
פורסם
איפה ראית שיצאתי נגדו? ממש לא נכון

נרשמת לאירוע? מדוע?

לאורך כל התגובות שלך בשרשור, אתה יורד על האירוע ה"חווייתי" ואומר שאם אין הנחות זה לא מעניין, שמיצובישי זה לא מעניין וכו'. זה לצאת כנגד האירוע.

אתה בטוח שאתה קורא את התגובות? כבר כתבתי באחת מתגובותיי הקודמות, הייתי נרשם, לצערי יש לי אירוע משפחתי באותו יום.

הייתי נרשם כי אני חובב רכב ואוהב את התחום. כי יש אלפים של רכבים כאלה על הכביש ומעניין אותי לדעת מה כל כך מושך אנשים ברכבים האלה.

ואני מזכיר לך, כמו שגם כבר כתבתי, אני בכלל מגיע מתחום מכוניות היוקרה (עבודה), מחזיק בבית רכב ספורטיבי קטן, ועל הנייר, הג'יפונים של מיצובישי לא אמורים לעניין אותי בשיט.

"מנהל מכירות ארצי", יו"ר דריקטוריון או מנכ"ל לא עושה עלי שום רושם. כל אחד מהם הוא בדיוק כמו איש מכירות באולם התצוגה. אולם, אם אני מעוניין בהנחה על הרכב אכן יהיה לאדם הנושא בטייטל זה או אחר יתרון. אך זה אירוע חוויתי ולא אירוע מכירות, לכן אין הבדל.

הצ'ופר הוא החוויה. אין כל חוויה בנסיעה ברכבים שצוינו. רכבי A לB.

אם המשתמש "קבוצת כלמוביל" פועל בשם מיצובישי ויונדאי, שלא יקרא לעצמו "קבוצת כלמוביל". נחמד לדעת שבכל מה שקשור למרצדס (למרות שהם יופתעו לדעת שיש פה לקוחות "נסתרים" רבים), הם לא טרחו להשקיע ולהגיע לפורום שלנו.

איפה ראית שהם צריכים לעשות עליך רושם? זה פשוט שמנהל מכירות, מנכ"ל, מנהל טכני וכו' יידעו לספר לך הרבה יותר מאשר נציג המכירות.

נציג לא יידע להגיד לך מה התכנונים של היבואן ל3 שנים הקרובות, איזה רכבים עתידים להגיע בשנה הבאה, הוא גם לא יוכל לענות לך על השאלה למה החליטו להתקין מובילאיי במקום להביא מערכות בטיחות מקוריות וכו'.

לרוב, נציגי מכירות יודעים את ההבדלים בין הדגמים, המפרטים, המחירים, ההנחות וכו'. הם לא יודעים לענות על שאלות ברמה קצת יותר גבוהה.

לא בא לרדת על הנציגים, זה פשוט לא ממקומם לדעת דברים כאלה.

אם אתה לא מבין את ההבדל, באמת שאני לא יודע איך להסביר את זה טוב יותר.

*לך* אין חוויה ברכבים האלה, לאחרים אולי יש. בשבילי למשל החוויה היא האירוע עצמו. ללכת לדגום רכבים שאין לי נגיעה אליהם ולהבין מה מושך אנשים ברכב.

בדיוק כמו שכתבתי באחת מהתגובות הקודמות, השתתפתי במבחן מכוניות המיני כי סקרן אותי לדעת איך הרכבים האלה. יש אלפים מהם על הכביש ורציתי לדעת האם אנשים ממש מתפשרים כשהם קונים את הרכב או שהם אחלה. וואלה הופתעתי.

אם הייתי בגישה שלך, אז בגלל שאלה רכבים של A לB ואין בהם שום עניין לא הייתי הולך בכלל והייתי מפספס יום שממש נהניתי ממנו ולמדתי המון!

הגישה של שניכם מעציבה אותי.

במקום לקחת בשתי ידיים אירוע שאחד מהיבואנים הגדולים בארץ מרים אך ורק לגולשי האתר, גם אם הוא לא נראה לכם, אתם לא מפסיקים לרדת על האירוע, מבלי שבכלל הייתם באחד כזה!

לפני כשנה וחצי לובינסקי הרימו אירוע חווייתי לגולשי קארספורום, הייתה היענות יפה והתגובות היו מעולות.

גם שם זה לרכבים שהם "מA לB" כמו שאמרת. קקטוס, C3 וכאלה.

במקום ללכת ולנסות, אתם יורדים על האירוע ועל החברה מבלי שבכלל ניסיתם.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

גם החוויה היא לא רק בנהיגה אלא כיום עצמו, לפני כמה שנים הייתי באירוע של אלפא ואם זה הסיגנון גם פה אז אתה מגיע לאזור שיהיה מעוצב בשלטים ופוסטרים של הרכבים, מוסיקה, יהיה כיבוד ושתיה, אתה תכיר את האנשים מאחורי הכינויים פה אולי אפילו תיצור קשרים, תזכה לנהוג ברכבים אני מאמין לא 25 דקות כמו נסיעת מבחן, תהיה לך גישה לאנשים בדרג גבוה שידעו לספק לך יותר מידע כמו GhostBuster ציין.

כול אלו ביחד מספקים לך יום חוויתי זה לא יזכיר בכלל את החוויה באולם תצוגה, והכי חשוב זה יום לקבוצה קטנה שמיועד אך ורק לה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אלפא זה לא ASX, כל הכבוד ליבואן שמארגן כזה אירוע, בשורה תחתונה בקונספט הנוכחי זה לא מעניין כנראה כמעט אף אחד.

אנג'ל פותחים מאפיה חדשה ומזמינים את הציבור היקר להתרשם ממנהלי המאפייה ומלחם פרוס ולחם אחיד בלבד, תבואו?

אנג'ל פותחים מאפייה חדשה ומזמינים את הציבור היקר להתרשם ממנהלי המאפייה וממגוון המאפים והעוגות המיוחדים וכל סוגי הלחמים שהמאפייה משווקת, תבואו?

פורסם

אליהו, אם אני חובב תנורי אפייה והתפחות בצק אני אבוא אבל אם כל מה שמעניין אותי זה למלא את הבטן בלחמים מיוחדים לא אבוא.

בפורום חובבי רכב יש הרבה אנשים שמתעניינים לא רק ברכב הספציפי אלא אוהבים לשמוע מה התכניות לעתיד, מה שינו ולמה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חצופים שכמותם, מה הם חושבים לעצמם? מי הם בכלל שיקבעו איזה מותגים לקדם דרך הפורום ואיזה לא? מי הם בכלל שיקבעו איך לחלק את החטיבות השונות בתוך הקבוצה הגדולה הזו שקוראים לה כלמוביל?

שיקראו ליוזר "קבוצת כלמוביל ללא משאיות, מרצדס, סמארט וכלמוביל פתרונות מימון"

אבל אם היה מעניין אותך באמת, היית יכול להגיע ולשאול, "חברים, מיצובישי זה אחלה, למה לא מרצדס?" וכנראה היית מקבל תשובה שקשורה במבנה הארגוני של החברה.

אבל הכי כיף זה לנגח ולשלול.

למען הסר ספק, תיכננתי להגיע למרות פגישה חשובה בבית הספר של הגדולה, למרות שנהגתי כבר בשתי המכוניות, ועדיין היה לי מעניין לשמוע ולהכיר את אנשי החברה.

אגב, לאירוע 'מכירתי' - לא הייתי טורח להגיע.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני מחזק את דבריו של Ghost Buster וחושב כמותו. מבחינתי האירוע היה אמור לספק "מראה" של "קצת מאחורי הקלעים" וכחובב רכב, זה אחד הדברים שציפיתי להפיק מאירוע כזה. היכולת לדבר עם האנשים שמשפיעים על המותג בישראל מסקרנת אותי (לפעמים אני חושב לעצמי "למה אני עובד בהיטק ולא בתחום הרכב"....כנראה שהייתי נהנה יותר בתחום הרכב שקרוב לליבי).

בקיצור, אני מברך על היוזמה ומקווה שאכן בסופו של דבר האירוע יצא לפועל.

• תוכן חדש...