Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סניק RX4 - מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב - במסגרת חיפושי אחרי רכב נתקלתי בסניק RX4 משנת 2002, מנוע 2000 בנזין ידני, יד שניה עם 45000 ק"מ. הרכב שמור למדי (בלא תאונות רציניות, מעט שריטות) ובצבע הכי "קרבי" - ירוק זית בהיר מטאלי (נראה יותר טוב ממה שזה נשמע)... המחירון שלו הוא 113000 ש"ח, והבעלים דורש 100000 בלבד (אני יודע, להיזהר כי אולי הוא מסתיר משהו...).

מה דעתכם על הרכב? אני יודע שהוא מיניוואני מדי, לא רכב ביצועים מחד ולא ממש רכב שטח מאידך, ידני בלבד אבל בכ"ז - רכב חדש יחסית, יפה מאוד לדעתי, מאובזר (2 גגות שמש, ג'נטים מיוחדים, חצאיות פלסטיק וכו') בטוח, מנוע חזק למדי אבל עדיין חסכוני יותר מכל מפלצות ה-4000 סמ"ק, לא מאיים או "פלצני" כמו הפאג'רו, הראב4 ושות' ונותן ערך מוסף בדמות שימושיות מחד ויכולת שטח מסויימת מאידך.

ללכת על זה?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

רכב חביב ביותר, כפי שתארת אותו הוא יותר מיניוואן מאשר רכב שטח (השטח שהיחיד שתוכל להיכנס אליו זה אולי רק שבילי חולות אבל גם זה אני לא בטוח שהוא בנוי למשהו קשה במיוחד). גרסא שנראת טיפה יותר קרבית מאשר הסניק הרגילה. אני לא מומחה גדול בסניק אבל אם המכלולים שלו דומים לסניק הרגילה (וכל שאר הדברים הם רק פלסטיקה) אז הייתי הולך עליו (כי בסה"כ הסניק נחמדה מאוד ושימושית).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...