Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו 98', איך קוראים לחלק הזה של המזגן ואיפה אפשר להשיג?

B123
שימו לב! השרשור הזה בן 2206 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן, חדש פה.

יש לי רנו קליאו שנת 98, הלך חלק שקשור למזגן ועכשיו אין לי מזגן :cry::cry:

ואני ממש לא זוכר איך אמרו לי שקוראים לחלק הזה בבקשה תצילו אותי מלנסוע בחום הזההה.

בנוסף, בגלל שהרכב ממש ישן אני לא מוצא את החלק הזה בהרבה מקומות, למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג או לברר או לחפש ?

http://www.interload.co.il/upload/4152313.jpg

http://www.interload.co.il/upload/5532496.jpg

*לא הצלחתי להעלות תמונות בצורה נורמלית*

תודה רבה רבה לכם!!

עריכה אחרונה על ידי B123
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק בפירוקיות, או דרך האינטרנט, מחו"ל, השאלה אם בכלל שווה להשקיע שקל באוטו הזה. מעבר לכך שהשוק שלו על הפנים, אפשר לקנות כזה הרבה יותר מודרני ותקין באלפי שקלים בודדים

מה מצב הרכב?

- איזה יד אתה,

- כמה ק"מ

- איזה גיר

- האם הרכב בכללי מאוד שמור?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק בפירוקיות, או דרך האינטרנט, מחו"ל, השאלה אם בכלל שווה להשקיע שקל באוטו הזה. מעבר לכך שהשוק שלו על הפנים, אפשר לקנות כזה הרבה יותר מודרני ותקין באלפי שקלים בודדים

מה מצב הרכב?

- איזה יד אתה,

- כמה ק"מ

- איזה גיר

- האם הרכב בכללי מאוד שמור?

הרכב מאוד שמור וקיבלתי אותו לבנתיים אז אני בודק את האופציה של לתקן,

מה גם שאמרו לי שהחלק לא אמור לעלות הרבה כסף.

יש לך מושג איפה אפשר להשיג? (יותר ספציפי מפירוקיות, או לחלפוין איך קוראים לחלק כדי שאחפש באינטרנט?)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה נגד מהירויות מאוורר.

Heater blower resistor

על החלק מופיע מק"ט, אפשר להריץ חיפוש לפי המק"ט. עשיתי את זה, אבל אין כ"כ מבחר ומה שיש במחירים גבוהים מאוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי מחפש, בסביבת מגוריך, מישהו שנכנס למחשבים של מכוניות ולתקן אותם. בכל איזור יש אחד או שניים כאלה - אני מכיר מישהו כזה בתמרה בגליל התחתון... שאל במוסכים...

ולגבי פירוקיות - זו ממש עבודת רגליים - לעבור מאחת לאחת עד שתמצא, השאלה אם יהיה תקין... אם קל לשלוף אותו...

יותר פשוט לחפש קליאו דומה שבה הכל תקין. יש לך סיכוי טוב מאוד למצוא כן הן שרדו יפה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2206 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...