Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
... אני צריך לקחת בו סכין/אולרים וכו' ...

למה?

עזוב אותך טורלי מזוודה, ישקפו אותך במכס בארץ המוצא ואז לך תסביר להם למה אתה מכניס סכינים לארצם.

לפעמים אני באמת לא מצליח להבין!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

סולל - אין שום בעיה להוציא סכינים.

לפני מספר שנים אשתי הצטיידה בספרד בכמות נכבדה של סכינים והכניסה אותן למזוודה, בנמה"ת של מדריד אף אחד לא שאל שאלות (אבל השליכו לה את קוצץ הציפורניים המיניאטורי ששכחה בתיק היד).

המדינות היחידות שבהן נתקלתי בשיקוף בכניסה הן ארה"ב ואיסלנד, אבל בארה"ב זה לצורך בקרה על הכנסת תוצרת חקלאית, אני בכלל לא בטוח שסכינים יעניינו אותם. לעומת זאת באיסלנד זה מתבצע לפי נהלים של בדיקה ביטחונית, כולל השלכת מיכלי נוזלים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ישקפו אותך במכס בארץ המוצא ואז לך תסביר להם למה אתה מכניס סכינים לארצם.

למה אתה מניח שאין לו הסבר לתת להם? אולי הוא חוטב עצים, טכנאי או כירורג בנסיעת עבודה.

פורסם

איחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

טסתי עם הסכינים שלי במזוודה כל פעם שעברתי מדינה (וזה לא מעט), אף פעם לא שאלו אותי כלום. סכיני מטבח שברור שהן רציניות ורואים עליהן שהן עובדות ולא שם בשביל דקירה/שחיטה מקרית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)
אולי הוא חוטב עצים

איחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו.

חייל, חוטב עצים...

חייב להיות זה:

~

אם פות"ש רוצה להבטיח שהסכינים שלו יגיעו ליעד - עליו לשלם על כבודה ולשלוח אותם במזוודה אל בטן המטוס. כל טקטיקה אחרת תהיה הימור. זה הסטנדרט, כל השאר כבר עניין של מזל ונסיבות.

וזו התשובה. עריכה אחרונה על ידי borsood

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

לי יש מקרה מצחיק אחר בנוגע לטרולי.

הייתי בקבוצה שעלינו לטיסה לוקוסט ללא מזוודה, מישהו רצה לשלוח מזוודה בתשלום, אז סתם מישהו הלך איתו רק ללוות אותו (כי משעמם בשדה תעופה). בדלפק שאלו גם את המלווה, אם הוא גם עולה לטיסה וביקשו ממנו לשקול את הטרולי, ולצערו הוא חרג והיה צריך לשלם.

אם הוא לא היה סתם הולך איתו, הוא לא היה משלם.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם (נערך)

לא עולים לטיסה עם טרולי, אלא אם אתה מחזיק שם את החליפה לפגישה עם המלך. עולים עם תיק גב רך. גם יותר קל להכניס לכלוב המדידה, גם לא סופרים בכניסה למטוס (נושא כאוב במיוחד אצל WizzAir).

עניין המדידה\שקילה כאוב במיוחד כיון שאין שום אחידות במדיניות כל חברה וכל נמל תעופה מתנהגים אחרת, וקשה לצפות כיצד תעבור את המכשול. זה מגיע לידי כך שבחנויות המזוודות מוכרים אותן עם הגדרה כגון Ryanair Compatible (כנראה שריאנאייר מרשים את המזוודה הקטנה ביותר מכל החברות, וקשוחים במיוחד. או, לפחות, כך זה היה).

הטרולי הפך לאחד ממוקדי הרווח של החברות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...