Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני חדש סביב 65000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספארק בליסינג קיימת רק בגרסת ה-LT,לא חסר בה משהו אקוטי,אלא אם מולטימדיה זה משהו "מאסט".

דיבורית מקורית קיימת וכך גם כיוון מראות חשמלי.

קיימת גם גרסת LT+ אצל היבואן,נמכרת סביב ב-70 אש"ח ואם אני לא טועה קיים בה כל האבזור של ה-LTZ,למעט בקרת שיוט,תאורת LED וג'אנט בעיצוב פשוט יותר.

לטעמי רכב הרבה יותר טוב מהיונדאי.

פורסם (נערך)

לlt אין כיוון גובה למושב וההגב לא מתכוון, שני חלונות חשמל, אין מולטמדיה ומחשב דרך.

גירסה ערומה.

הltz לעומת ה lt+ מוסיפה בקרת אקלים,בקרת שיוט,התנעה ללא מפתח,ופתיחת הרכב ללא מפתח, תאורת יום לד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עדכון.

נדלקו על i10 וקיבלו הצעה משתלמת אצל היבואן (פער של כ 3000 שקל בלבד לעומת הליסינג).

זה הכיוון כנראה.

תודה.

נשמע מעולה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צודק, הסתכלתי על ה LS.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
נשמע מעולה.

פשוט צריך לבצע סקר שוק מקיף לפני שסוגרים עסקה.

החבר מתקשר אליי בצהריים כשהוא נמצא לקראת חתימה על הזמנה באחת החברות ליסינג הגדולות.

על הטופס i10 1250 בקצת פחות מ-70k על הכביש עם מולטימדיה וטסט.

ביקשתי ממנו שימתין ויצא משם לסוכנות יונדאי שברחוב ליד.

אמר לי שאין מצב שיתקרבו למחיר הזה, הרי המחירון 79900 לפני אגרה.

אמרתי שהוא סתם לחוץ לסגור ואין לו מה להפסיד.

שמע בעצתי.

ואיזה מזל... ביונדאי הציעו את אותו הדגם עם אותן תוספות ובמחיר 71000 עם טסט כי "בדיוק עומד להתחיל מבצע" (למעשה, הגמישות נבעה לדעתי בגלל אופי העיסרה - מזומן ללא מימון או טרייד אין).

לכן, ממליץ לכל מי שחושב לרכוש יד ראשונה 0 קילומטר, פשוט לבדוק טוב מה הוא מקבל ועם זה לגשת לקבלת הצעת מחיר אצל היבואן.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
ספארק בליסינג קיימת רק בגרסת ה-LT

דווקא אצלי ספארק בליסינג דגם LT+ וככה זה בכל החברה.

רכב מצוין לטעמי. היה לי את הדגם הקודם 2013 שליד הנוכחי מרגיש ממש כמו גרוטאה. מבחינת התחושה הספארק הזו נותנת תחושה של רכב גדול, מנוע 1400 חזק, גיר חלק ונעים, ביצועים מצויינים לרכב קטן (רוב השיוט שלי זה באזור ה 150 ומעלה עם מזגן, מעולם לא הרגשתי שחסר לרכב כוח). בידוד רעשים מצויין (בייחוד אם אני משווה לספארק הקודמת, זה שמיים וארץ). מרחב פנים סביר בהחלט לרכב בגודל הזה (נסענו פעם לחתונה 5 מבוגרים, ולא דקיקים, היה מקום למרות שזה לא אידאלי, והרכב סחב מצויין אגב, על 150 עם מזגן). החיסרון העיקרי שלו זה שאני מניח שהוא פשוט חסכוני מהשאר בגלל מנוע ה 1400 (למרות הגיר הרציף אמור קצת לחפות על כך, לא?), אבל מצד שני זה גם יותרון, אז אתה משלם קצת יותר בדלק ומקבל כוח זמין כשצריך.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
דווקא אצלי ספארק בליסינג דגם LT+ וככה זה בכל החברה.

רכב מצוין לטעמי. היה לי את הדגם הקודם 2013 שליד הנוכחי מרגיש ממש כמו גרוטאה. מבחינת התחושה הספארק הזו נותנת תחושה של רכב גדול, מנוע 1400 חזק, גיר חלק ונעים, ביצועים מצויינים לרכב קטן (רוב השיוט שלי זה באזור ה 150 ומעלה עם מזגן, מעולם לא הרגשתי שחסר לרכב כוח). בידוד רעשים מצויין (בייחוד אם אני משווה לספארק הקודמת, זה שמיים וארץ). מרחב פנים סביר בהחלט לרכב בגודל הזה (נסענו פעם לחתונה 5 מבוגרים, ולא דקיקים, היה מקום למרות שזה לא אידאלי, והרכב סחב מצויין אגב, על 150 עם מזגן). החיסרון העיקרי שלו זה שאני מניח שהוא פשוט חסכוני מהשאר בגלל מנוע ה 1400 (למרות הגיר הרציף אמור קצת לחפות על כך, לא?), אבל מצד שני זה גם יותרון, אז אתה משלם קצת יותר בדלק ומקבל כוח זמין כשצריך.

מעניין,לא יצא לי לראות LT+ ליסינג/השכרה.

בהחלט מסכים עם רוב מה שכתבת,לדעתי בין רכבי המיני הטובים ביותר,אם לא הטוב ביותר.

אם היה לו גם אבזור בטיחות מקורי,אז בהחלט הרכב הטוב בקטגוריה שלו לטעמי.

• תוכן חדש...