Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת/החלפת רכב שנקנה במימון ממגרש

Zeee
שימו לב! השרשור הזה בן 2205 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז ככה, קנינו רכב במימון מלא ממגרש לפני שלוש חודשים בערך, עכשיו אני מתחרט שמיהרתי וקניתי חמש דלתות dsg ואני רוצה אותו רכב בדיוק אותו שנתון דגם מחיר וכו’ רק קופה וידני, יש איזה דרך שאני יכול למכור אותו? אני ממש רוצה אותו אחד רק קופה וידני. מתסכל שצריך לחכות כל כך הרבה זמן סתם כשמה אני רוצה זה באותו הסכום..

תודה לעוזרים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב משועבד לבנק כלשהו?

כי בדרך כלל מימון זה אומרת שמשועבד לבנק או למשהו כזה (נראה לי לפחות)

בכל מקרה, אם יש לרכב שיעבוד, אתה צריך למצוא קונה, לבוא איתו לבנק, שיעשה לך עברת זה"ב כדי להוריד את השיעבוד ולסגור את המימון.

ככה עשיתי לפחות, הבחור שקנה ממני את הרכב בא איתו לסניף שלי וזהו, הסיפור עצמו מ הרגע שהיינו אצל הפקידה בבנק לקח 20/25 דקות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טעמו המתוק של קופה יפוג מהר מאוד כאשר תצטרך להכניס ולהוציא אנשים מהמושב האחורי.

אם אתה נוסע הרבה בפקקים, עזוב אותך מידני, זה ייאש אותך מאוד מהר.

ככל שאתה לא גר באיזור נטול פקקים [ או נטול פקקים יחסית / או נוסע בשעות שונות מרוב שעות הנסיעה של עם ישראל]

, אז אני מאמין שאם תחליף לקופה ידני, תוך מס' חודשים תצטער על כך.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם קנית רכב חדש מהניילונים ובהמשך למה שדני כתב,אתה עומד להפסיד הרבה מאוד כסף-בסביבות ה 15-25% כי רכב 2018 שכבר יהיה יד שנייה משמעותו הפחתה לא קטנה ממחירון שלא נדבר על טרייד אין,שצריך להרוויח את לחמו.

לדעתי,לא מומלץ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טעמו המתוק של קופה יפוג מהר מאוד כאשר תצטרך להכניס ולהוציא אנשים מהמושב האחורי.

אם אתה נוסע הרבה בפקקים, עזוב אותך מידני, זה ייאש אותך מאוד מהר.

ככל שאתה לא גר באיזור נטול פקקים [ או נטול פקקים יחסית / או נוסע בשעות שונות מרוב שעות הנסיעה של עם ישראל]

, אז אני מאמין שאם תחליף לקופה ידני, תוך מס' חודשים תצטער על כך.

אני לא גר במרכז ככה שהאיזור שלי לא כזה פקוק, בקשר לקופה רוב הנסיעות אני נוסע אני והחברה אז גם זאת לא אמורה להיות בעיה. אז אני מבין שאפשרי למכור רכב שעדיין במימון? חייב לשאול בתמונה זה vrs? אחת הייפות שראיתי הצבע נדיר!
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם קנית רכב חדש מהניילונים ובהמשך למה שדני כתב,אתה עומד להפסיד הרבה מאוד כסף-בסביבות ה 15-25% כי רכב 2018 שכבר יהיה יד שנייה משמעותו הפחתה לא קטנה ממחירון שלא נדבר על טרייד אין,שצריך להרוויח את לחמו.

לדעתי,לא מומלץ.

הרכב שנת 2014. אולי שאמכור אפסיד 3000₪, אבל אני אקנה אותו הדגם רק ידנית, והיא תהיה יותר זולה מהdsg בוודאות אז יצא שאני לא אפסיד כלום, להפך אפילו. מעליי כתב שהצליח למכור רכב שעדיין במימון, חוץ מהדרך שבה הוא מכר אתה מכיר עוד דרך?
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, לקחת הלוואה מהבנק בגובה המימון, להסיר את השעבוד, למכור את הרכב ועם הכסף שנכנס לסגור את ההלוואה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

....... חייב לשאול בתמונה זה vrs? אחת הייפות שראיתי הצבע נדיר!

סופרב 4X4 , 280 כ"ס, ספורט ליין.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2205 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...