Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב. בטסט הרכב נפל על הצמיגים וכרגע לאוטו אין טסט

החלטתי להחליף פשוט למידה גדולה יותר ובכך לחסוך עלות כפולה של צמיגים.

הבנתי שהמידה המקסימלית לרכב הינה 195.50.15

השאלה שלי היא כזו

איזה גאנ'ט של איזה רכב ואיזה דגם יתאים לי שעליי לחפש בפירוקיות. האם רק של פיזו? איזה דגם....

ובנוסף. איך אני יכול לאשר את המידה חוקית, מה העלויות אם בכלל, והאם אני צריך שלאוטו יהיה טסט.. (לא נראה לי אבל אשאל בכל זאת)

אשמח לשמוע תגובות בקרוב מאוד. אני מתכנן מחר בבוקר לנסוע לפירוקיות למצוא גאנטים.

בתודה מראש.

אסף.

פורסם
תנסה לחפש (קשה..קשה) גאנטים של 1.9 .. אין עליהם :D

מצטרף להמלצה

אבל קשה מאוד להשיג כאלה

מתאימים (פיזית) כל ג'אנט של PSA וגם ג'אנטים ישנים של פורד

והמידה שיאשרו לך היא 195/50/15

פורסם
195/55/15...:idea:
RJ, הצדק עם אורן, המקבילה ל-185/60R14 היא 195/50R15, ההפרש ביניהם הוא רק 0.3% לעומת הפרש של 3.1% מה-195/55R15.

ממליץ על ג'אנטים ברוחב של 6.5 אינצ' ולא 6.

מוטי.

פורסם
RJ, הצדק עם אורן, המקבילה ל-185/60R14 היא 195/50R15, ההפרש ביניהם הוא רק 0.3% לעומת הפרש של 3.1% מה-195/55R15.

מוטי.

מוטי, הצחקת אותי

"המקבילה" "הפרש"

נראה לך שזה מעניין מישהו?(במכוני הרישוי)

אצלי ב309 המידה המקורית 165/70/13 רציתי לעבור ל 175/60/14 (הפרש של פחות מאחוז)

אבל מאשרים רק מה שיש מאותו הדגם (175/65/14 - הפרש של כמעט 4 אחוז)

פורסם

מוטי.

עניין המקביליות והסטיה הנמוכה ביותר פחות רלבנטים...

צריך לבדוק עם איזה מידה ה-205 1.9 הגיעה במקור וזה מה שיאשרו גם ל-1.6.

אם היא הגיעה עם חתך 50, יאשרו חתך 50, אם 55...אז 55.

תמו ימי החישובים לסטיה הנמוכה ביותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

למרות מה שאני וכספר כתבנו זה זה לא מדויק

205 1.9 באה עם 185/55/15

ובמחלקה הטכנית של לובינסקי (דרור) מאשרים 195/50/15

בדיוק כמו שאישרו לי ב309 שלי

פורסם
למרות מה שאני וכספר כתבנו זה זה לא מדויק

205 1.9 באה עם 185/55/15

ובמחלקה הטכנית של לובינסקי (דרור) מאשרים 195/50/15

בדיוק כמו שאישרו לי ב309 שלי

אז זהו שלא.

בחודשים האחרונים משהו השתנה בתהליך אישור הצמיגים במחלקה הטכנית של לובינסקי ואישור של מידה שלא היתה קיימת מעולם על 205 כלשהי יהיה בעייתי ביותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אז זהו שלא.

בחודשים האחרונים משהו השתנה בתהליך אישור הצמיגים במחלקה הטכנית של לובינסקי ואישור של מידה שלא היתה קיימת מעולם על 205 כלשהי יהיה בעייתי ביותר.

אני אישרתי על האוטו שלי את המידה הזאת ב 12.01.05

לא אכפת לי מה קרה מאז :twisted:

אבל לפעמים סתם יש להם קריזות, יום מאשרים יום לא מאשרים, תלוי במספר המציקים שמתקשרים לדרור באותו היום... :roll:

פורסם

אז מה המסקנה? איך בדיוק אני יכול לאשר את מידת הצמיגים והגאנטים שאשים ?

האם זה 50 או 55 בסוף ?....

ושל איזה דגמי פיזו אני יכול להשתמש?.... למעט ה205 1.9.....

כל הדגמים של פיזו יתאימו ? לא נראה לי... נתקלתי בפיזו עם גאנטים עם 5 ברגים... (נראה לי...) ככה שאני לא בטוח.....

אשמח לשמוע תשובה שקשורה לנושא :)

תודה.

פורסם

אני לפני כשבועיים הרחבתי את המידה מ185-55-15 ל195-55-15 (מהמידה המקורית של 206xs שנת 2001 למידה המקורית של 2002 ואילך).

עשיתי זאת במכון הרישוי שבלובינסקי בבני ברק (כן כן... יש שם מכון רישוי). הצצה בספר של האישורים גילתה לי שזו המידה הרחבה ביותר שניתן לאשר (ללא אישור מיוחד). המידה של ה206 cc 2.0 (ג'נט 16" ) לא ניתנת לאישור. הבוחן אמר ש "אם יש לך 206 1.6, מותר לאשר רק מידות של 206 1.6 וזהו".

בקיצור, צריך לבדוק במחלקה הטכנית טוב טוב מה ניתן לאשר ואם בכלל.

נ.ב, לא נידרשתי לשלם את ה17 ש"ח שמקובל לשלם במכוני הרישוי בדרך כלל על שינוי פרטים ברשיון הרכב. בנוסף, אף פעם לא נתקלתי שם בתור על מנת להעביר את האוטו טסט. לדעתי - מומלץ.

בהצלחה, יובל.

• תוכן חדש...