Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מבין שct200h זאת בגדול אוריס מפונפנת, כן?

אגב, לא יודע איך זה עובד בלקסוס, אבל תוודא שעשו הארכה לאחריות של המערכת ההיברידית.

ועדיף שתקנה בטרייד אין של היבואן.

מה שהדהים אותי שנהגתי בCT200H(ואני באתי במחשבה הזאת בדיוק, ולא בדיוק חובב טויוטה) - זה שהיא לא מצליחה להרגיש אוריס מפונפנת אלא מרגישה ממש רכב בפני עצמו, היא יותר שקטה מהאוריס, יותר נוחה מהאוריס כל הלוח מחוגים/דשבורד/הגה וכו' מרגישים אחרת מהאוריס - הקיצר, לא מרגישים שמדובר באותו רכב באופן ממש מפתיע - היא מרגישה הרבה יותר טוב, רק המנוע שקצת חלושס פה כדי להזכיר לך מאיפה הוא מגיע.

אבל מה שכן, היא לא רכב למי שחובב נהיגה(שפה היא ממש קולעת לאוריס).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

הלקסוס אכן נוחה משמעותית ובעלת בידוד רעשים מעולה, אך חלק מפקדי המזגן והרדיו שהועתקו מהקורולה ועוד מהמודל 2008, בשבילי לפחות, ריסקו את כל תחושת הפרימיום. מבחינתי הוא באמת אוריס משוברת שרוצה להיות ברימיום. אבל זו רק דעתי.

אלפא ג'ולייטה 1.4 מאוד חסכונית למי שלא משתולל ונחשבת מאוד אמינה. לא חושב שטיפול באוטו איטליה יעלה יותר מטיפול במרכזי של לקסוס בתל אביב, אבל שם תקבלו שטיפה, אספרסו ואת האלמנט. בעיני לפחות האלפה סקסית ויוצאת דופן, מהנה לנהיגה ואפילו קצת מהירה, ואילו הלקסוס משדר לי רכב של מגיעי מנקודה א' ל ב' שכשהוא עובר ברחוב אנשים כבר לא שמים יד על הפה בזמן הפיהוק. אבל זו רק דעתי.

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

ג'ולייטה לא תתקרב ללקסוס בחיסכון גם אם תפיל אותה מצוק, אבל היא בהחלט יותר מהירה ויותר מהנה. הלקסוס יותר שקטה, יותר נוחה ויותר איכותית. וכנראה גם יותר צפופה.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
הלקסוס אכן נוחה משמעותית ובעלת בידוד רעשים מעולה, אך חלק מפקדי המזגן והרדיו שהועתקו מהקורולה ועוד מהמודל 2008, בשבילי לפחות, ריסקו את כל תחושת הפרימיום. מבחינתי הוא באמת אוריס משוברת שרוצה להיות ברימיום. אבל זו רק דעתי.

קורולה 2008 מול CT 2014. אני רוצה לנסות את החומר שאתה לוקח 2008_toyota_corolla_dashboard.jpeglexus-ct-2013-gallery-CT-267_1024x576.jpeg

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Ahbarony
פורסם

רומן - ישבתי בג'ולייטה וישבתי בCT200H

הג'ולייטה הרגישה לי במושב הנהג הרבה יותר קלסטרופובית מהלקסוס

הלקסוס לעומת זאת במושב האחורי שלה - קצת לוחץ העסק הזה שם - הגג נמוך מידי למישהו בגובה 1.80 - באוריס דרך אגב זה לא המצב.

בג'ולייטה אני זוכר שדווקא המרווח במושב האחורי סביר.

עכברוני - תביט במתגים של החלונות - זה באמת נראה משהו סטנדרטי :-P:-D

ללקסוס הזו יש בלינג בכמויות מסחריות.

לקורולה - אין בלינג בכלל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ראיתי ביד 2 מרצדס C קלאס 2016. רכב מפנק! מחיר 88,000 כולל מעמ ו145,000 ק"מ. זו מכונית שתחזיק לעוד מאות אלפי קילומטרים, דיזל חסכונית.. נשמע לי מעולה בשבילך. הייתי צובע באיזה צבע מגניב (נגיד אפור מאט) ומחליף גלגלים (אפשר גם בשלב מאוחר יותר אם התקציב כבד..). יש גם בפחות כסף עם יותר ק"מ אבל 145 למרצדס זה באמת לא הרבה!

פורסם

מרצדס זאת הצעה קוסמת. אני חושב שהיא נופלת בסעיף האחזקה - מרשה לעצמי להניח שהאגרה השנתית גבוהה יחסית, ביטוח יקר וכשיש תקלות תהיה עלות בהתאם. מה גם שבכלל לא פשוט למצוא אחת שמורה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
קורולה 2008 מול CT 2014. אני רוצה לנסות את החומר שאתה לוקח [ATTACH]508888[/ATTACH][ATTACH]508889[/ATTACH]

מזל שאתה ילד בין 15 שעוד לא הוציא ת"ז ומעולם לא ראה במציאות דאש בורד של קורולה GLI 2008 והוריד מהאינטרנט מה שהוא מצא. למה ששמת כאן קורים sun. לא אטרח להדביק תמונה, אשאיר את זה לילדים כמוך.

ההבדל ביננו שאני נהגתי במשך שנה בקורולה המדוברת כשרק הושקה ונסעתי כמה מאות קילומטרים טובים בלקסוס.

ד"א מה שאני לוקח אסור לגיל 18 ומטה. תבקש מאמא פתק ותחזור.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
מזל שאתה ילד בין 15 שעוד לא הוציא ת"ז ומעולם לא ראה במציאות דאש בורד של קורולה GLI 2008 והוריד מהאינטרנט מה שהוא מצא. למה ששמת כאן קורים sun. לא אטרח להדביק תמונה, אשאיר את זה לילדים כמוך.

ההבדל ביננו שאני נהגתי במשך שנה בקורולה המדוברת כשרק הושקה ונסעתי כמה מאות קילומטרים טובים בלקסוס.

ד"א מה שאני לוקח אסור לגיל 18 ומטה. תבקש מאמא פתק ותחזור.

אמה לא מרשה פטריות הזיה. במקרה הייתה לי קורולה בימים ההם ליסינג ואני בעלים של לקסוס בימינו.

פורסם

עכברוני אם יש ברשותך ct אשמח לדעת צריכת דלק בתנאי אמת. מאיזה שנה הרכב שלך? האם יש הבדלים משמעותיים בין הדגמים לפני מתיחת הפנים לבין אלו שאחרי? רמות גימור מסויימות שכדאי לוותר עליהן מראש?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

נהגתי בדאצי ה1.2 וגם בדיזל 1.5 וההבדלים הם לא גדולים.

הדיזל היה לי קצת יותר כיפי גם כי הוא היה מודל 2018 וה1.2 היה 2017 אבל 4*4.

ה1.2 מהיר יותר אבל הדיזל הרגיש לי יותר נחמד.

בנושא צריכת הדלק עם הדיזל באיטליה עשיתי 1-14 בעיקר מחוץ לעיר אבל לחצתי מאודדדדד על הרכב.עם הדגם הרגיל נסעתי יותר בהרים ובשלג והנתון היה קרוב יותר ל 1-13 .כמעט אותו דבר.

דגמי ה2018 בהחלט נראים טוב יותר ,הרכב נוח מאוד ויושב יפה על הכביש.

פורסם (נערך)

אפשר לשקול גם פריוס דור קודם. אחלה רכב וגם אמין וצורך 1/18 בנתוני אמת. דגם 2015 נכנס לך בתקציב.

לגבי הסוללה, אפשר לרכוש אחריות מהחברה ב-300 שח לשנה או 10,000 ק"מ, לפי המוקדם.

עריכה אחרונה על ידי ETAA
פורסם
עכברוני אם יש ברשותך ct אשמח לדעת צריכת דלק בתנאי אמת. מאיזה שנה הרכב שלך? האם יש הבדלים משמעותיים בין הדגמים לפני מתיחת הפנים לבין אלו שאחרי? רמות גימור מסויימות שכדאי לוותר עליהן מראש?

שלי 2015. אין לי מושג מה היה לפני ומה יש אחרי. נראה לי השנה הכניסו מערכות בטיחות. כי אצלי אין כלום. מבחינת איבזור יש לי את הגרסה יותר פשוטה כי לא רציתי גג עם השלמות למה שצריך אפטרמרקט. צריכת דלק אמיתית בציר ז'בוטינסקי בימי רכבת הקלה שאין יותר פקוק ממנו בערך 13-14 קילומטר לליטר, תלוי בשעה.

עכברוני - תביט במתגים של החלונות - זה באמת נראה משהו סטנדרטי :-P:-D

המתגים באמת מעפנים. אבל מבחינת המיקום. לא מבחינת התחושה ובטח ובטח שלא מבחינת פעולה דו-שלבית. פעולה מהירה של הרמה והאטה וסגירה רכה ושקטה. רק ביקרות באמת יש הקפדה כזאת על הפרטים הקטנים כאלה.

פורסם

חברים תודה על הייעוץ! לאחר קריאת התגובות, מבחנים וכו הלקסוס יורדת מהפרק כי לא תהיה חסכונית במיוחד בסגנון הנהיגה שלי. ואם לא חסכונית במיוחד אז היא מאבדת מהערך מוסף שלה מבחינתי. הדאסטר עדיין בתמונה אבל הדור הראשון פשוט וספרטני מדי בפנים שלו. לא יודע אם הוא ירגיש כשדרוג ביחס לברלינגו. החדשות נראות טוב משמעותית אבל כרגע יקרות מדי.

אמשיך לחפש רכב "סטודנט" עם עניין. עלתה עוד אפשרות בדמות מגאן קופה 1.2 טורבו ידנית. עונה על ההגדרה כרכב עם ייחוד, אמורה להיות מספיק חסכונית ובתקווה מספיק אמינה.

בסוף אם לא אמצא משהו מעניין כנראה שאתפשר על נושא הייחודיות ואשאר במשפחת פיג'ו עם 208 1.2 טורבו או אולי אפילו דיזלית.

• תוכן חדש...