Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו מבצעי חבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שקלנו לרכוש במבצע חבר. לגבי הדגם שרצינו אימפרזה 5 דלתות מנוע 2 ליטר נשאר אותו מחיר כפי שהיה במאי ללא מבצע חבר.

מה לדעתכם מומלץ מהדגמים הבאים והאם זו הנחה אמיתית או שניתן היה לקבל גם ללא מבצע חבר?

http://www.smartpage.co.il/Hever/hever407333/index.html

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשנה-שנתיים האחרונות לא ראיתי בחבר שום הנחה שאי אפשר להשיג עם קצת מיקוח עם הסוכנות.

לגבי הרכב, האימפרזה לא מציאה גדולה בשוק שלה(לא סתם הן נוף נדיר על הכביש).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

ראיתי שכתב אז שלא כלכלית לרכוש סובארו.

מה היית ממליץ ?

כרגע יש לנו את ניסן טידה כך שלא לחוצים לקנות רכב.

הבעיה כמו שאשתי אומרת בכל רכב מוצאים פגם רציני:

בסיאט תיבת ההילוכים

בקיה נירו הקרינה

מזדה 3 נמוכה מאוד וצפוף מאחור.

האם שווה לחכות לסוזוקי ויטרה החדשה ?

נוסעים בשנה 20,000 ק"מ לצורכי עבודה .גם לנסיעה בינעירונית.

חשוב נוחות ,בטיחות ,חיסכון בדלק .

יש לנו חבר ואשמורת כך שכל חודש יש מבצעים .

ושוב תודה על העזרה והערות

פורסם

לתופעה הזאת קוראים קפאון בחירה , יש הרבה אופציות לבחור בינהם , וכל פעם אתה דוחה את התזמון לקניה וממשיך להתלבט , נראה לי זה כבר הדיון השלישי או הרביעי שלך בנושא.

באשר ללבטים שלך , לכל רכב יש את היתרונות והחסרונות שלו. מה שאתה צריך להחליט זה עם איזה חסרונות ויתרונות אתה מוכן להשלים , כי רכב מושלם אין.

אלא אם כן אתה מתכנן לרכוש רכב השבוע , חבל על הזמן של כולנו כי בעוד חודש תתחיל להתלבט מחדש.

פורסם
ראיתי שכתב אז שלא כלכלית לרכוש סובארו.

מה היית ממליץ ?

כרגע יש לנו את ניסן טידה כך שלא לחוצים לקנות רכב.

הבעיה כמו שאשתי אומרת בכל רכב מוצאים פגם רציני:

בסיאט תיבת ההילוכים

בקיה נירו הקרינה

מזדה 3 נמוכה מאוד וצפוף מאחור.

האם שווה לחכות לסוזוקי ויטרה החדשה ?

נוסעים בשנה 20,000 ק"מ לצורכי עבודה .גם לנסיעה בינעירונית.

חשוב נוחות ,בטיחות ,חיסכון בדלק .

יש לנו חבר ואשמורת כך שכל חודש יש מבצעים .

ושוב תודה על העזרה והערות

כל כך מזדהה איתך.

סוזוקי קרוסאובר 2017 1.4 טורבו.

סקודה פאביה 2011 ידנית 1.2tsi

פורד פוקוס 2007.פגו' 205 1997.

יונדאי אקסנט 2000,פיאט אונו 1993.

פורסם

אם אתה כבר מכיר את כל המעלות והחסרונות של כל רכב, אז כל מה שנותר לך הוא לבצע נסיעת מבחן על כל אחד, עם אשתך, כולל ישיבה מאחור, בדיקה שעגלת תינוק נכנסת וכל מה שחשוב לכם.

סימנתם על כל הפרמטרים v? זהו הרכב עבורכם.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

לא הבנתי מה זה מאזדה 3 נמוכה מאוד. זה רכב משפחתי סדאן/האצ׳בק וכרכב כזה הגובה שלה רגיל לקטגורייה. היום כולם כל כך בתוך אופנת הג׳יפונים שרכבים רגילים פתאום נחשבים לנמוכים מאוד?

בנוגע למקום, אתה צודק המאזדה לא מהרכבים המרווחים בקטגורייה, בכל זאת הייתי ממליץ לך לבדוק את הרכב בעצמך ולראות אם זו תהיה בעיה עבורכם, באופן כללי זה רכב מעולה, אמין וזריז, לא הכי חסכונית בדלק אבל גם לא נורא. היא בטוח תהיה שדרוג ענקי על הטידה שלך ותוכל גם להביא אותה במסגרת 0 ק״מ בתור מישהו שמתכוון להחזיק את הרכב לתקופה ארוכה.

פורסם (נערך)

לא משנה איזה רכב חדש תרכוש- אף רכב חדש לא עסקה כלכלית,ערך הרכב צונח עד כ 40% לאחר 4 שנים שהרכב על הכביש.

אבא שלי היקר הוציא בזמנו (97) בפעם היחידה בחייו רכב חדש מהחברה-סוזוקי בלנו והחזיק אותו 6 שנים.

לגבי תקלות אולי לא נרחיב אבל על אחת אתעכב מעט - ראש מנוע פעמיים-פעם ראשונה רכב התחמם בפתאומיות ולא נמצאה סיבה במוסך (אמרו פאק ביצור שיפצו ראש מנוע על חשבונם ב 85,000 ק"מ כאשר בפעם השנייה שוב התחממות והיבואן החליף מנוע לאחר תום אחריות עם השתתלפות עצמית של 50% מצידנו כמחווה שירותית על טיפול בחברה (מוסך שבתאי שמר)גם לאחר תום האחריות.

הסיפור הגדול פה הוא ירידת ערך- לאחר 6 שנים,הרכב היה שווה פחות ממחצית הסכום שהוא נרכש (75,000 סכום רכישה) והיה קשה מאוד להיפטר מהרכב גם "תודות" לק"מ המטורף שעבר אצלנו 196,000 ק"מ.

לאחר מכן,אבא שלי רכש מאזדה לאנטיס בת 3 עם ק"מ נמוך (51,000) והחזיק אותה 6 שנים- למעט פיצוץ רדיאטור,שלא גרם נזקים נוספים וגלגל הגה שהוחלף באחריות חברה- רכב מעולה. כששאלתי " למה לא חדש,יש לך אפשרות" הוא אמר לי " נשבע לך אחרי מה שעברתי עם הסוזוקי לא אקנה יותר רכב חדש"-אם יעמוד במילה שלו נחיה ונראה,(נקנו מאז סיוויק 2005 מאלבר בת שנתיים,שהוחלפה לאחר 3 שנים במאזדה 3 ספיריט,שעליה הוא נוסע כבר כמעט 8 שנים -נרכשה כבת שנתיים וחצי מאלבר ומי שקנה בתקופה זו שלושה רכבים מאז היה דווקא אני ולא הוא.(הגטס הארורה-שלא היתה נקנית לולא הייתי מקשיב לחלק מהדעות של המשפחה לגבי צורך ברכב בגודל כזה או אחר בצירוף העובדה של התלהבות מרכב עם גג נפתח,שקניתי לראשונה בחיי-מודה שהתמכרתי מאז אבל לא רלוונטי,ה I30 שהיתה מעט יותר מוצלחת ממנה אבל גם איתה הסוף היה קשה כמו הורה מבוגר והסיוויק הנוכחית נרכשה רק לפני 4 חודשים -כאן פרט למעט חוסר מזל בגלל ונדליסטים הרכב מעולה ואני מקווה שהרכב הזה ישרת אותי לפחות ב 5-6 השנים הקרובות.

אז אחרי כל החפירה- ממליץ לרכוש רכב משומש-רצוי פרטי שחטף ירידת ערך ראשונית ואפשר בשקט להחזיק אותו 5-6 שנים בלי דאגות מיותרות וכאשר הרכב מגיע לגיל 8-9 לבדוק המשך כדאיות אחזקה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

חכה לספורטג׳ והטוסון המעודכנים שיגיעו לארץ עד סוף השנה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

בפלוסים, האימפרזה מכונית נוחה, הבטיחות הפסיבית שלה בטופ של הטופ, המחיר טוב (לדעתי לפחות, בהשוואה לרכבים חדשים אחרים מהקטגוריה), הנעה כפולה מצוינת וחריגה בנוכחותה, בהתבסס על הרקורד של היצרן היא צפויה להציג אמינות גבוהה ויש לה 5 שנות אחריות מהיצרן.

בבינוניים, המנוע שלה בסדר אבל לא נמרץ במיוחד, התיבה רציפה וזה מורגש, צריכת הדלק לא משהו אבל גם לא אסונית.

המינוס הגדול הוא מחסור במערכות בטיחות מתקדמות. היצרן מציע את אחת המערכות הטובות ביותר בשוק אבל היבואן לא מביא אותה וזה בהחלט יכול להיות דילברייקר.

בעולם הגדול קונים אותה בזכות מערכת ההנעה הכפולה (יתרון משמעותי במקומות קפואים), האמינות והבטיחות הגבוהה שלה. בארץ ההנעה הכפולה לא מהותית והבטיחות חלקית בגלל העדר מערכות אקטיביות. מכאן והלאה, זה רק שיקולים שלך...

פורסם
ברור. לא כל יום מוציא מעל 100,000 ש"ח על רכב להרבה שנים.

אז שיהיה ברור, האימפרזה ספציפית נמכרת תמיד בהנחה גדולה והרכב לא בדיוק סחיר, כל הרכבים האחרים ששקלתם משמעותית עדיפים מבחינה כלכלית

פורסם

בנוסף למה שכתבו, באימפרזה תא מטען קטן במיוחד. העיצוב החיצוני עגום לדעתי.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...