Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות בטויוטה RAV4 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי RAV4 אוטומט שנת 2008 עם 140K ק"מ.

הרכב רועד מכיוון הדאשבורד\מנוע רוב הזמן מה שגורם לרעידות ונקישות בדלתות ובסאן-רוף.

כאשר הרכב בעמידה, הרכב רועד לסרוגין. לרוב הרעידות נמשכות זמן קצר, נעלמות ושוב חוזרות.

בנוסף, יש קישור ישיר לטורים. צילמתי 2 סרטונים כשהרכב בעמידה:

1. הטורים ברכב יורדים ועולים, כשזה קורה - הרכב רועד

2. רעש המנוע (מתגבר) כשהטורים משתנים

בנוסף, הרכב רועד (ממש) בזמן נהיגה.

כאשר אני מוריד את הרגל מהגז ונותן לרכב לשייט הרעידות מתגברות, ובלחיצה על הגז הרעידות נחלשות ואפילו כמעט ונעלמות.

דבר נוסף שיש לציין, הרעד נחלש\מתגבר כאשר נוסעים על מהמורות בכביש והרכב "מקפץ".

לפני מספר ק"מ ביצעתי טיפול גדול שכלל:

החלפת שמנים, פילטרים וכו' - מקוריים

החלפת רצועה

תוסף דלק (של סונול, לא K44)

אשמח לשמוע את דעתכם על הבעיה, מה יכול להיות הגורם וכמובן המלצות למקומות שיוכלו לאבחן ולטפל בבעיה בלי לשבור קופת חסכון.

תודה מראש!

פורסם (נערך)

בסרטון מס' 1 רואים שיש מנורת תקלה נדלקת כאשר הטורים משחקים-אז למה לנחש ולא להיכנס למוסך/מכון הזרקות דלק,להתחבר לסורק ולשלוף קוד תקלה ?

אם מדובר על מנורת "דלת פתוחה",תתעלם ממה שאמרתי ומדובר על אחד מהשניים -מצערת מלוכלכת (אם בהדלקת צרכן חשמלי כמו אורות ומזגן זה קורה זו סיבה עיקרית) או שיש שגם המנוע מזייף ואז תקלת הצתה- מצתים/חוטים/סלילים מי מהם הקיים ברכב.

לגבי רעש מנוע בסרטון מס' 2 ,כדאי לתת למוסך לשמוע- יכולות להיות הרבה סיבות החל מרצועה יבשה/קרועה ועד רעש ממקומות כמו מדחס/מותחן כזה או אחר/תושבת כזו או אחרת קרועה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...