Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ציינת כי עבר חוק המגביל שימוש במזומן - איך תוכל לאכוף אותו?

מאד פשוט- יהיה הרי בלתי אפשרי להלבין הון כזה.

אז הוא לא יוכל לשמש לרכישות "לגיטימיות". וזה כבר יפחית מערכו דרמטית.

...ונחזיר את השרשור לאוקטביה שרק רצה כרטיס אשראי משלו :-P

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתוך הקבוצות האמורות ימשיכו להשתמש במזומן גם מעבר למותר. כתבתי שיהיה צמצום כלשהו בכלכלה השחורה, אבל עדיין תשאר משמעותית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

2. ההתנהלות הישראלית הזויה - בכלל בלי קשר לכרטיסי האשראי.

3. כבר ראיתי מישהי שחילקה קניה בסופר של 500 ש"ח בין כרטיס מתנה, שני כרטיסי אשראי ושלושה צ'קים.

הבור קיים לכל מי שאינו יודע להתנהל, כרטיס האשראי הוא פשוט עוד מקפצה.

טרי מאתמול. הגיע אלי לקוח שרצה ביט. אחד. המקום שבו אני עובד הוא בעיקרון סיטונאי, מכירה בכמויות. אבל ניחא.

בסדר. ביט איכותי, אמריקאי, יחסית מאד יקר (מחיר דו ספרתי שמתחיל ב-2).

אוקי, בסדר.

שילם בצ'ק... הרג אותי :lol::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לפחות צ'ק דחוי? אחרת הבנק לא מרוויח מספיק :evil:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא פעם אני רואה בפה פעור את אלה לפני בתור לקופה שמחלקים את הקניה השבועית בסופר ל-6 תשלומים.

אי אפשר לדעת. יכול להיות שמדובר בקניה חד פעמית גדולה (אירוע, אירוח) ובשאר בפעמים לא מחלקים.

לפות"ש - ספר קצת על עצמך, בן כמה, מה עושה בחיים, נשוי? אם כן, מה זוגתך עושה? יכול להיות שמישהו כאן מכיר איזה אשראי מועדונים עם פטור מלא מעמלות או דמי כרטיס. לי למשל יש שני כרטיסים - מאסטרכרד של הסתדרות המורים וויזה של "בהצדעה", על שניהם אני לא משלם כלום.

דביט (דיירקט בישראכרד) זה לא אשראי, זה תחליף מזומן מפלסטיק. יש לו את היתרונות שלו, אבל הוא הרבה פחות יעיל מכרטיס אשראי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ספייר, יש בקהל איזה חשש מכרטיסי אשראי. אני רואה את זה במשפחה של אשתי, כולל בדורות היותר צעירים.

כנראה שהבעיה היא אנשים שחשים שעם כרטיס האשראי הם אינם שוטלים בחשבונות.

פורסם

אותי זה די מדהים, אבל יש אנשים שלא נותנים שום אמון בטכנולוגיה.

בחוג המכרים והאנשים שאני עובד לא חסרים כאלה.

דוגמאות:

אחד שמשתמש רק במזומן, מחזיק בכרטיס אשראי אבל משמם הכל במזומן, ומסרב לקנות במרשתת "כי אני לא מאמין בזה". וזה אחרי שאני מוכיח לו באותות ובמופתים שמדובר ברכישות בטוחות ושיכולות לחסוך לו לא מעט כסף.

אחד אחר - השתמש במטען Aukey שלי לטעון את הטלפון שלו והתלהב מהמהירות בו הוא נטען. האיתי לו את דף המוצר בעליאקספרס. הדבר הבא - הלך לחנות סלולר בקניון הסמוך וקנה מטען פשוט במחיר יקר.

וכדי לסבר את האוזן - אלה אנשים צעירים (בני 50-55).מצד שני אני נתקל באנשים בעשור התשיעי לחייהם שמשתמשים בכל האמצעים המודרניים.

פורסם

מה שמעניין הוא, שלכל אלה שפוחדים למסור את מס כ"א שלהם במרשתת, אין שום בעיה לתת אותו לאיזה מתדלק מגורז, שילך איתו לעמדת התשלום כשהם יושבים בנחת באוטו, או למסור אותו לאיזה מלצר מחוצ'קן במסעדה שיכול לשכפל ממנו 17 עותקים בזמן שהם יושבים רגל על רגל ומסיימים את האספרסו הנטול קפאין שלהם...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

פורסם

והעיקר שבעלי העסקים מונעים מאתנו את יתרונות ה-EMV והקונטקטלס. עד היום נתקלתי בקונטקטלס רק באיקאה, אני חושב שהם מקבלים גם EMV, אבל לא בטוח. ראיתי מסופונים מתאימים בעוד חנות או שתיים (נדמה לי KSP), אבל החיוב נעשה בדרך המגנטית הישנה והחשופה.

פורסם

עד כמה שידוע לי אסור להתקין קופות חדשות בלי emv.

ובטוח שכל כרטיסי האשראי מ2016 והלאה הם כבר עם צ'יפ.

לגבי קופות ישנות- הפתרון הוא שבנק ישראל יוציא תקנה שמי שסולק פס מגנטי ומוכחשת לו עסקה-ישא בעלותה.

ואז נראה כמה גיבורים ישארו שלא יחליפו את המסופון בעלות של כמה אלפי שקלים.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

פורסם

אתה מצטט את מה שעשו בארה"ב לפני זמן לא רב.

הסוחרים הישראליים טוענים שהקהל יתקשה להתמודד עם התהליך. שטויות במיץ. נכון שהוא טיפה יותר ממושך מהשרבוט המקובל כיום, אבל אם טכנופובית כאשתי השתלטה עליו אצרי 2 ניסיונות מודרכים כל אחד יכול. וממילא כמעט כל בעל כרטיס גם מושך כסף מהקיר, כך שנושא זכירת ה-PIN מתגמד.

פורסם

לא הייתי מסיק דבר ממקרה בודד. תקלות יכולות להתרחש עם כל סוג של כרטיס.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור,

הלכתי לבנק שלי (בנק הפועלים) להזמין לפני שבוע כרטיס אשראי ראשון.

שאלתי את הפקיד בבנק אם יש פטור משנה ראשונה לכרטיס אשראי? הוא ענה לי שכן

אז אמרתי יופי. עשיתי מאסטרקארד בינלאומי היום בא לקחת אותו ושמתי לב

בבית שעל הכרטיס למעלה כתוב התאחדות הישראלית לצלילה. :shock:

מה ביקשתי בסך הכול כרטיס אשראי רגיל.

מישהו יודע אם כרטיס אשראי ללא המועדונים האלו עולים בתשלום חודשי?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...